Trendi boje za proleće

Roze


Ako se doskora roze boja uglavnom vezivala za ruževe i rumenila kojima smo nagalašavali strukturu lica, ove godine svetski šminkeri su odlučili da potpuno promene naše shvatanje ove boje. Roze boja će se naći kako na usnama i obrazima, tako i na kapcima. Ova boja sa svim svojim nijansama je apsolutni hit kada su senke za oči u pitanju. One osvežavaju i otvaraju pogled, i nose dozu lepog raspoloženja kojeg smo, moramo priznati, svi i te kako željni.

Plava


Plava, boja prelepih noći obasjanih mesečinom, bez sumnje ne spada među boje na koje smo navikli u svakodnevnom šminkanju.  Ali, isto tako dobro znamo da se sve menja pa tako i trendovi u šminkanju po kojima je plava – nova crna. To je osnovna boja ajlajnera, senki i ruževa za ovo proleće. Možemo slobodno reći da je upravo plava ona nota kategoričnosti i jačine koja je nedostajala paleti boja za svakodnevnu šminku. Nijanse plave će svakako obeležiti 2017. godinu.

Žuta


Već nam je jasno da 2017. godina neće biti dosadna. Njenom koloritu će svakako doprineti još jedna boja koja polako, ali sigurno osvaja srca žena širom sveta. Žuta, boja Sunca, novo je i hrabro rešenje za šminkanje očiju. Može se reći da žuta polako preuzima prvo mesto u trendovima za ovu godinu.  Nanesite žutu senku u unutrašnje uglove oka, ili pomoću aplikatora našminkajte ceo kapak i prenesite lepotu sunčanog dana na svoje oči. U kombinaciji sa roze ružem za usne, koji ne izlazi iz mode, bićete potpuno spremne za sve što vam proleće donosi.

Više na: Trendy boje iz 4 svetske prestonice

Povezane teme: senke za oči, oči, ruž, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

NYX Professional Makeup lansira kolekciju šminke inspirisanu filmom produkcijske kuće 20th Century Studios, Avatar: Put vode

Ovo je nova NYX Proffesional Makeup kolekcija šminke u čast dugo iščekivanog nastavka filma Avatar, pod nazivom Avatar: Put vode...