Trenerka kao komad za sve prilike: Poznate dame u stilu koji je osvojio modnu scenu

Trenerka je odavno prestala da bude odevni predmet rezervisan isključivo za teretanu, preselila se na ulice i postala zaštitni znak street style kombinacija mnogih poznatih dama od stila. Bilo da ih nose uz elegantne detalje ili u jednostavnijoj varijanti one su još jednom pomerile modne granice. 

Manekenka Sofija Milošević jedna je od prvih koja je ovaj detalj počela da kombinuje pre svega sa elegantnim tašnama. Uz upečatljive patike u fluorescentnoj boji, monohromatska siva kombinacija istovremeno je moderna, efektna, ali i udobna. 

 

A photo posted by Sofija_Milosevic (@sofiamilo_) on

 

Crna trenerka, s druge strane, savršeno se uklopila sa kožnom jaknom i torbom u izuzetno aktuelnoj tamno zelenoj boji.

 

A photo posted by Sofija_Milosevic (@sofiamilo_) on

 

Stilistkinja Kristina Bekvalac takođe je jedna od onih koje su trenerku vratile na velika vrata, a upravo je ovo njen omiljeni komad za šetnju gradom i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. 

 

Ona je pokazala kako sportski autfit poneti sa dugačkim kaputom, koji je i prolećni must have, ali i zanimljivom ešarpom koja ovu kombinaciju čini spojem sportskog i elegantnog. 

 

Poznata modna blogerka Zorana Jovanović često ističe da se najprijatnije oseća upravo u trenerkama, pa ih se ne odriče u najrazličitijim prilikama. Bilo da je u pitanju odlazak u šoping, na kafu sa prijateljima ili obilazak neke od evropskih i svetskih metropola koje često posećuje. 

 

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

 

Zanimljiv model ukrašen šljokicama Zorana je upotpunila crnom torbom sa srebrnim i zlatnim detaljima, i dok bi se mnogi odlučili za sigurniju varijantu kada je izbor obuće u pitanju, ona je napravila još jedan hrabar potez i ponela patike u roze boji. 

 

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

 

Povezane teme: poznati, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up in the City: Maybelline New York Lemonade Craze paleta senki za ceo look

Naš makeup guru Điki, izazvao je Anastasiju, za koju smatra da je dorasla ovom komplikovanom izazovu – full face makeup...