Tri dezena koji će ove sezone osvojiti ulice modnih prestonica : Duh Pariza (I deo)

U tri dela donosimo vam tri neodoljiva dezena koji će biti hit u prelaznom leto-jesen periodu! Nose ih atraktivne poznate dame, viđene u upečatljivim modnim kombinacijama i s pažljivo odabranom šminkom. Počinjemo sa najromantičnijim gradom :

Duh Pariza: Prugice kao imperativ 

Soo-Joo Park, prva Lorealova azijsko-američka lepotica, prepoznatljiva je po svom grunge stilu i smelom odabiru outfita. U skladu s takvim modnim izražajem, ona neretko bira odevne kombinacije s prugastim uzorkom, poput haljine koju je nosila na jednom pariskoj Nedelji mode. Prugice jednakih dimenzija i u kontrastnim bojama uvek ostavljaju snažan utisak, a ako birate ovu tamniju varijantu, bajkerska jakna i moderniji oblik "lenonki" sve su što vam je potrebno da izgledate sjajno.

 

Prugice se uklapaju u svaki stil, pa i u good girl look, zbog čega su čest izbor ljupke i talentovane Taylor Swift. Prilikom posete Parizu obukla je jednostavnu majicu s tankim prugicama kakve se obično vezuju za parisku modu. Pažljivo je odabrala crnu suknju i cipele uz crne pruge, pa je naglasak u ovoj kombinaciji stavljen na komad sa zanimljivim dezenom.

Međutim, njena koleginica Rihanna je svoju ljubav prema prugama podigla na nivo umetnosti kada se našla na trendi ulicama Grada svetlosti. Ona je odabrala lagan i udoban kaput s prugicama u različitim bojama koji će se često pominjati kao nezaboravan izbor za šetnju crvenim tepihom.

 

Make-up savet: Jarki ruž je imperativ! Precizno nanesen ajlajner, ako ste već odlučili zasijati u prugicama, takođe je mudar izbor, ali slavne lepotice uglavnom ovakav stil upotpunjuju efektnim ružem: tamnocrvenim ili sve popularnijim smeđim i tamnoljubičastim nijansama.

 

Pročitajte još i : Šta je poslednji trend? Mat ili sjajne usne?

Povezane teme: karmin, poznati, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Taksi izazov sa Enom i Martinom

U najnovijoj Makeup In The City epizodi Ena Luna i Martina su se našle u makeup taxiju, na jednom vrlo truckavom putu, sa dva različita makeup zadatka...