U susret proleću uz La vie est Belle

Prvi zraci prolećnog sunca skoro pa su tu, a sa njima dolaze i vedrina, optimizam i vesele boje tvoje garderobe i šminke. A šta je to što najbolje upotpunjava makeup? Pa naravno, miris! U ovo vreme kada se priroda budi, vreme je da i ti poneseš jedinstveni miris koji će odisati optimizmom novog godišnjeg doba.

U susret proleću uz La vie est Belle

Miris cveća prožet modernošću kao magnet za optimizam

Kada iz zimskog smokey-eye look-a pređeš na ružičaste senke i ruževe, uz njih ponesi i jedinstveni La vie est belle en rose. Ovaj miris zapravo je mladalačka reinterpretacija legendarnog La vie est belle čuvene kuće Lancôme. Ruže i božur glavne su zvezde ovog inventivnog mirisa koji će obogatiti tvoj dan daškom radosti i optimizma.

Cvetne note za odvažne dame

Miris cveća savršeno se slaže uz sunčane dane. Međutim, stručnjaci kažu da mirise ne biramo slučajno. Dame koje biraju cvetne mirise nežne su i prefinjene, introspektivne i osećajne. Pored toga, jako su odgovorne i ne dvoume se mnogo kada treba stupiti u akciju. A osim cvetnih miris, La vie est belle en rose u sebi nosi pozadinske note irisa i drvenastih akorada, kao i opojnih nota bergamota i crvenog voća. Ovaj miris nosi blistavost i harmoniju u sebi, koju će preneti i na tebe.

Nova bočica sa dragocenim sadržajem

La vie est belle en rose dolazi u novoj bočici odvažnog dizajna koji će te sigurno oduševiti, a miris je ono što će te definitivno oboriti s nogu. Da li si znala da parfemi, osim očiglednog benefita širenja divnih mirisa, poboljšavaju raspoloženje, pojačavaju samopouzdanje, čine da se osećaš atraktivnije? Pored toga, dobar miris je i vrsta aromaterapije i čini da se osećaš poletnije i svežije.

Još ružičaste magije

Uz La vie est belle en rose, dolaze i dva proizvoda koja ga upotpunjuju na najbolji način. Specijalno izdanje ruža L’Absolu Rouge, u ružičastoj kutijici, negovaće i hidrirati tvoje usne ovog proleća, dajući im neponovljivu ružičastu nijansu. A nakon dugog dana, oporavi se uz specijalne kuglice za kupanje La vie est belle Bath Ball Friz, uz koje će i tvoja kupka postati ružičasta!  

Da li si isprobala novu La vie est belle en rose kolekciju? Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Lancôme Chroma - spoj šminke i umetnosti

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme La Vie Est Belle En Rose

    Poručite odmah

Povezane teme: parfem, toaletna voda, trend, stil, proleće, Lancome, La vie est Belle

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zbogom tamnim flekama i borama! Ovaj drogerijski SPF je must have proizvod ispod šminke!

Ovaj drogerijski SPF je toliko dobar da zaslužuje tekst za sebe...