U susret proleću uz La vie est Belle

Prvi zraci prolećnog sunca skoro pa su tu, a sa njima dolaze i vedrina, optimizam i vesele boje tvoje garderobe i šminke. A šta je to što najbolje upotpunjava makeup? Pa naravno, miris! U ovo vreme kada se priroda budi, vreme je da i ti poneseš jedinstveni miris koji će odisati optimizmom novog godišnjeg doba.

U susret proleću uz La vie est Belle

Miris cveća prožet modernošću kao magnet za optimizam

Kada iz zimskog smokey-eye look-a pređeš na ružičaste senke i ruževe, uz njih ponesi i jedinstveni La vie est belle en rose. Ovaj miris zapravo je mladalačka reinterpretacija legendarnog La vie est belle čuvene kuće Lancôme. Ruže i božur glavne su zvezde ovog inventivnog mirisa koji će obogatiti tvoj dan daškom radosti i optimizma.

Cvetne note za odvažne dame

Miris cveća savršeno se slaže uz sunčane dane. Međutim, stručnjaci kažu da mirise ne biramo slučajno. Dame koje biraju cvetne mirise nežne su i prefinjene, introspektivne i osećajne. Pored toga, jako su odgovorne i ne dvoume se mnogo kada treba stupiti u akciju. A osim cvetnih miris, La vie est belle en rose u sebi nosi pozadinske note irisa i drvenastih akorada, kao i opojnih nota bergamota i crvenog voća. Ovaj miris nosi blistavost i harmoniju u sebi, koju će preneti i na tebe.

Nova bočica sa dragocenim sadržajem

La vie est belle en rose dolazi u novoj bočici odvažnog dizajna koji će te sigurno oduševiti, a miris je ono što će te definitivno oboriti s nogu. Da li si znala da parfemi, osim očiglednog benefita širenja divnih mirisa, poboljšavaju raspoloženje, pojačavaju samopouzdanje, čine da se osećaš atraktivnije? Pored toga, dobar miris je i vrsta aromaterapije i čini da se osećaš poletnije i svežije.

Još ružičaste magije

Uz La vie est belle en rose, dolaze i dva proizvoda koja ga upotpunjuju na najbolji način. Specijalno izdanje ruža L’Absolu Rouge, u ružičastoj kutijici, negovaće i hidrirati tvoje usne ovog proleća, dajući im neponovljivu ružičastu nijansu. A nakon dugog dana, oporavi se uz specijalne kuglice za kupanje La vie est belle Bath Ball Friz, uz koje će i tvoja kupka postati ružičasta!  

Da li si isprobala novu La vie est belle en rose kolekciju? Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Lancôme Chroma - spoj šminke i umetnosti

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme La Vie Est Belle En Rose

    Poručite odmah

Povezane teme: parfem, toaletna voda, trend, stil, proleće, Lancome, La vie est Belle

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sedam koraka za pravilno nanošenje tečnog pudera

Kako bi uspešno prekrila sve vidljive nepravilnosti na koži, nije dovoljno da tek tako razmažeš tečni puder. Neophodno je da imaš na umu sledeće korak...