Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Koliko god da su muzičari talentovani, ni jedan orkestar neće odsvirati besprekornu simfoniju dok ispred njega ne stane dirigent. Tako je i u šminkanju. Bez obzira da li si se odlučila za dnevni ili večernji makeup, onaj za svečane prilike, cat eye ili smokey eye look, savršenstvo ćeš postići tek kada na trepavice staviš njeno veličanstvo – maskaru. Nažalost, taj finalni korak ne ispadne uvek očaravajuć kao što priželjkuješ i baš zbog toga ti se ponekad čini da su besprekorne trepavice samo mit ili marketinški trik. Ali sada je tu Unlimited maskara, tvoja dirigentska palica koja će svaki neuspeh pretvoriti u pobedu!

Unlimited maskara može sve

Većina nas u svojim neseserima ima Loreal maskare. Iznova im se rado vraćamo, a razloga za to ima na pretek. Želiš da trepavice budu duže - nema problema! Gušće? Opet, nema problema! Potrebna ti je vodootporna maskara, ni to nije problem! Pa, šta onda nedostaje ovom spisku? Odgovor je jednostavan – nedostaje formula koja će istovremeno postići efekat podignutih, uvijenih i izduženih trepavica. I to je tek početak...

Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Igra bez granica

Ako ti je dosadila srednjovekovna sprava za mučenje otelotvorena u uvijač za trepavice ili te mrzi da stavljaš veštačke trepavice, ne brini! Novo makeup poglavlje upravo počinje i na našu veliku radost - ne poznaje granice. Četkica sa dva položaja čini čuda, pa će svaka dlačica, čak i ona najsitnija i najnepristupačnija, biti uvijena, produžena i maksimalno naglašena neodoljivim i nikad tamnijim crnim pigmentom.

Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Šminkanje očiju postaće mnogo brže, jer je tekstura lako razmaziva i prosto klizi pri nanošenju. Uz to, preciznost četkice garantuje da se boja neće preslikavati na kapke, pa možeš da zaboraviš na iritantno čišćenje razmazane boje i gubljenje dragocenog vremena. Polimeri koji obavijaju trepavice, obezbeđuju definiciju i postojanost, pa ćeš u svakom trenutku izgledati kao da si upravo izašla iz salona lepote. Unlimited maskara u tvoju dnevnu rutinu unosi elemente profesionalnog šminkanja, i zato joj nema premca.

Dvostruka četkica kao čarobni štapić

Za samo par sekundi postići ćeš ono o čemu si oduvek sanjala i to zahvaljujući dvostrukoj, iskošenoj četkici. Ona brzinom svetlosti nanosi novu, unapređenu formulu i mnogostruko skraćuje vreme provedeno pred ogledalom.

Ova inovativna četkica lako pronalazi svaku trepavicu, čak i one teško dostupne, smeštene u krajnjim uglovima očiju.

Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Dva položaja četkice

Više ne moraš da osmišljavaš akrobatske poteze, sve je vrlo jednostavno:

Ako želiš da postigneš efekat dugih i podignutih trepavica, važno je da četkica bude u ispravljenom položaju, kao kada nanosiš običnu maskaru.

Iskošen položaj je namenjen za dosezanje onih najkraćih i najnepristupačnijih dlačica, koje će konačno saznati šta znači dodir maskare. Pokretom od spoljašnjeg ka unutrašnjem uglu oka trepavice će dobiti intenzitet i čvrsto će stajati na svom mestu.

Sada će profesionalno šminkanje biti dostupno svakoj od nas. Dovoljno razloga da ovo postane tvoja nova omiljena maskara?

Pročitaj još: Maskare u neobičnim bojama

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Orêal Paris Unlimited Mascara

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči, trend, UltimativniTrendovi

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje: korak po korak

Želiš da se našminkaš kod kuće a da to izgleda kao da te je šminkao pravi makeup artist, ovo su koraci kojih treba da se pridržavaš i uspeh je zagaran...