Upoznaj Marvel x Maybelline New York superheroje

Pravo je vreme da makar na neko vreme odlutaš u drugi svet i podsetiš se heroja Marvel univerzuma i njihovih supermoći. Uveriće te da i u ovom našem svetu možeš pronaći nepobedive i neustrašive saveznike, na onim mestima na kojima si to najmanje očekivala – u Maybelline New York superherojima.

Upoznaj Marvel x Maybelline New York superheroje

Sve što je potrebno jeste da se osvrneš na avanture heroja poput Crnog pantera, Spajdermena, Iron Man-a, Crne Udovice i da ne zaboraviš da se njihove misije međusobno prepliću, kako bi obuhvatile mnogo širu priču. Zar nije neobično što i u makeup-u moraš da preplićeš i kombinuješ više proizvoda za šminkanje kako bi tvoj look bio savršen, a tvoj makeup izgled kompletan?

Spoj dva univerzuma

Visoka tehnologija

Visoka tehnologija naroda Vakande i njihovog zaštitnika Crnog Pantera, može da se poredi sa naprednom tehnologijom izrade Maybelline New York proizvoda koji su se našli u limitiranoj Marvel kolekciji. Čini se kao da je malo Vibraniuma pozajmljeno iz ovog dalekog univerzuma i da je to ono što Maybelline New York heroje iz ove kolekcije izdvaja od drugih. Oni, baš kao i kralj T’Challa, čini nam se, mogu sve.

Prilagodljivost

Glavna asocijacija na Spajdermena, pored njegove snažne paukove mreže, definitivno je i njegovo fantastično prijanjanje na baš svaku površinu. A kada malo bolje razmisliš, takve karakteristike tražiš i u makeup proizvodima. Pa nas ne čudi to što uvek radije biramo one koji se lako koriste i lako prilagođavaju svakom tipu kože.

Upoznaj Marvel x Maybelline New York superheroje

Najbolji od najboljih

Kao što je Crna Udovica, od detinjstva trenirana da postane ratnik, tako su vremenom i Maybelline New York proizvodi, postajali sve bolji i bolji, i na kraju stekli status heroja. A najbolje od svega je što ne moraš biti milioner poput Tonija Starka da bi sebi priuštila proizvode koji su kvalitetni, postojani, multipraktični i inovativni.

Vreme je da zakoračiš u Maybelline New York univerzum i otkriješ koji su to Maybelline New York superheroji.

Upoznaj Maybelline New York Marvel limitiranu kolekciju - Istakni svoju supermoć!

Instant Anti Age Eraser korektor

Heroj među korektorima koji može sve, našao se u ovoj kolekciji. On prekriva, koriguje i konturiše. Dolazi u nijansama Ivory, Light i Neutralizer. Instant Eraser se kao i Spajdermen prilagođava svim teksturama i tipovima kože.

Colossal maskara

Maskara koja pruža instant volumen, obezbediće ti supermoćne trepavice koje mogu postati i tvoj zaštitini znak, baš kao što ga imaju svi superheroji.

Upoznaj Marvel x Maybelline New York superheroje

Superstay Matte Ink ruž

Mat tečni ruž koji je postojan i do 16 sati*, biće tvoja supermoć ovog leta. Možeš ga pronaći u nijansama Lover, Pioneer i Ruler.

*Samoprocena, 114 žena

Koji od ovih Maybelline superheroja će biti tvoji neustrašivi saveznici u šminkanju?  Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Povezane teme: šminka, maskara, oči, večernja šminka, dnevna šminka, anti-age, leto, crveni karmin, korektor, Maybelline New York, MARVEL, Maybelline New York X Marvel

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mikro hajlajting ili Dream Girl look je trend koji nam se svideo sa TikTok-a!

Odlučili smo da ti predstavimo trend koji je oborio društvene mreže i pomognemo da samostalno postigneš ovaj izgled poznat kao Dream Girl Lool...