Upoznaj Marvel x Maybelline New York superheroje

Pravo je vreme da makar na neko vreme odlutaš u drugi svet i podsetiš se heroja Marvel univerzuma i njihovih supermoći. Uveriće te da i u ovom našem svetu možeš pronaći nepobedive i neustrašive saveznike, na onim mestima na kojima si to najmanje očekivala – u Maybelline New York superherojima.

Upoznaj Marvel x Maybelline New York superheroje

Sve što je potrebno jeste da se osvrneš na avanture heroja poput Crnog pantera, Spajdermena, Iron Man-a, Crne Udovice i da ne zaboraviš da se njihove misije međusobno prepliću, kako bi obuhvatile mnogo širu priču. Zar nije neobično što i u makeup-u moraš da preplićeš i kombinuješ više proizvoda za šminkanje kako bi tvoj look bio savršen, a tvoj makeup izgled kompletan?

Spoj dva univerzuma

Visoka tehnologija

Visoka tehnologija naroda Vakande i njihovog zaštitnika Crnog Pantera, može da se poredi sa naprednom tehnologijom izrade Maybelline New York proizvoda koji su se našli u limitiranoj Marvel kolekciji. Čini se kao da je malo Vibraniuma pozajmljeno iz ovog dalekog univerzuma i da je to ono što Maybelline New York heroje iz ove kolekcije izdvaja od drugih. Oni, baš kao i kralj T’Challa, čini nam se, mogu sve.

Prilagodljivost

Glavna asocijacija na Spajdermena, pored njegove snažne paukove mreže, definitivno je i njegovo fantastično prijanjanje na baš svaku površinu. A kada malo bolje razmisliš, takve karakteristike tražiš i u makeup proizvodima. Pa nas ne čudi to što uvek radije biramo one koji se lako koriste i lako prilagođavaju svakom tipu kože.

Upoznaj Marvel x Maybelline New York superheroje

Najbolji od najboljih

Kao što je Crna Udovica, od detinjstva trenirana da postane ratnik, tako su vremenom i Maybelline New York proizvodi, postajali sve bolji i bolji, i na kraju stekli status heroja. A najbolje od svega je što ne moraš biti milioner poput Tonija Starka da bi sebi priuštila proizvode koji su kvalitetni, postojani, multipraktični i inovativni.

Vreme je da zakoračiš u Maybelline New York univerzum i otkriješ koji su to Maybelline New York superheroji.

Upoznaj Maybelline New York Marvel limitiranu kolekciju - Istakni svoju supermoć!

Instant Anti Age Eraser korektor

Heroj među korektorima koji može sve, našao se u ovoj kolekciji. On prekriva, koriguje i konturiše. Dolazi u nijansama Ivory, Light i Neutralizer. Instant Eraser se kao i Spajdermen prilagođava svim teksturama i tipovima kože.

Colossal maskara

Maskara koja pruža instant volumen, obezbediće ti supermoćne trepavice koje mogu postati i tvoj zaštitini znak, baš kao što ga imaju svi superheroji.

Upoznaj Marvel x Maybelline New York superheroje

Superstay Matte Ink ruž

Mat tečni ruž koji je postojan i do 16 sati*, biće tvoja supermoć ovog leta. Možeš ga pronaći u nijansama Lover, Pioneer i Ruler.

*Samoprocena, 114 žena

Koji od ovih Maybelline superheroja će biti tvoji neustrašivi saveznici u šminkanju?  Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Povezane teme: šminka, maskara, oči, večernja šminka, dnevna šminka, anti-age, leto, crveni karmin, korektor, Maybelline New York, MARVEL, Maybelline New York X Marvel

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da prepoznaš puder koji će odgovarati potrebama tvoje kože?

Puder makeup proizvod koji se bira pažljivo, evo kako da izabereš onaj koji odgovra potrebama tvoje kože...