Upoznajte novu Instagram opsesiju – Instaception

Sve je počelo kao zanimljiva ideja, a pretvorilo se u pravi insta-izazov koji je vrlo brzo angažovao makeup ljubitelje.  Cela jedna “šminkanje instagram” armija, prihvatila je ovaj zanimljivi makeup trend: Instaception.​

Ideja je krenula od australijskog uticajnog makeup instagramera nadimka domm.ski , koji je u julu postavio svoju fotografiju sa ovom zanimljivom intervencijom na licu, a koja tada verovatno nije ni imala ime Instaception.

“Imao sam u glavi ovu ideju neko vreme, i možda je nisam izveo kako sam mogao, ali šta sad…”, postavio je komentar uz sliku. Za manje od pet meseci Instaception je postao pravi instagram makeup trend 2018 !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup Serbia (@nyxcosmetics_serbia) on

Kako napraviti instaception fotku

Fora je da samo jedan deo lica bude našminkan, i to tako da izgleda kao Instragram post - sa sve okvirom! Dakle, “uramljeni” deo lica perfektno je našminkan, dok je ostatak neutralan ili bez šminke. Čak ostavljajući ostatak lica nenašminkanim, dodatno se naglašava taj pop-up efekat koji instaception ima, a zbog čega je stekao svetsku slavu.

Da, ceo skrinšot iscrtan na licu. I lajk i šer dugme, pa i tvoje insta-ime. Možda čak i neki komentar, što da ne?

Instaception pre svega predstavlja dobru zabavu

Jasne teme nema, važno je pustiti mašti na volju, a rukama na veštinu. Instaception je idealan prostor za makeup umetnike kojima je šminkanje mnogo više od samog ulepšavanja (a ima nas, zar ne? ;) )

Pojavile su se različite varijacije, poput multipliciranja “postova” na licu.

Upoznajte novu Instagram opsesiju – Instaception

Ali i instaception varijacije koje sada već razigravaju i iscrtavaju druge društvene mreže, “provlače” lice kroz filtere…

Mogućnosti su brojne, kada se ukrste šminka i digitalni svet.  Interaktivno je, izazovno, inspirativno – i novo, u vreme kad se čini da je u šminkanju sve već viđeno. Verovatno je zato ovaj modni trend tako brzo pobrao pratioce.

Verujemo da će se uskoro pojaviti i neka beauty aplikacija (ako već nije??) koja omogučava da uz klik-dva obaviš svoju instagramsku Instaception dužnost, ako nisi već toliko vešta sa pravom šminkom. Samo požuri, dok nije stigao neki novi makeup trend!

Pročitaj još o drugom trendu: K beauty makeup – lepota dalekog istoka

Za ovaj izgled preporučujemo

  • NYX Professional Makeup Jumbo Eye Pencil Milk

    Poručite odmah
  • NYX Professional Makeup Matte Lipstick Lolita

  • NYX Professional Makeup Illuminating Duo Chromatic Twilight Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senke za oči, ajlajner, oči, trend, tutorial, instagram trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi koje moraš isprobati ovog meseca

Sigurni smo da ćeš sa najvećim zadovoljstvom koristiti, ako ne sve, onda bar većinu beauty proizvoda koje smo brižljivo odabrali za tebe i stavili na ...