Upoznajte zanosnu Camilu Queiroz

Brazil je poznat kao zemlja najlepših žena na svetu. Tako ni Camila Queiroz nije izuzetak. Prelepa brineta, rođena u Sao Paulu, još jedan je dokaz da je Brazil zemlja iz koje nam na modnu scenu stužu devojke prirodne lepote i seksepila.

Karta za uspeh


Camila je rođena 1993.godine i potiče iz skromne radničke porodice koja je često imala finansijske probleme. Prelepa Brazilka je prve aplauze dobila već sa 14 godina. Tada je pobedila na takmičenju lepote što joj je donelo potpisivanje ugovora sa modnom agencijom Ford Models. Od tada, njena lepota postaje njena karta za ceo svet – Njujork i Tokio su samo neki od gradova u kojima je živela i bavila se manekenstvom.

Danas je poznata širom sveta kao vrlo uspešna glumica, koja se može pohvaliti brojnim nagradama. Zanosna Brazilka ima preko 7 miliona pratilaca na Instagramu, i ponosi se činjenicom da je ponela laskavu titulu „ambasadora“ kozmetičke kuće L'Oréal.

Pogled koji želimo


Inspirisani njenom lepotom, predlažemo vam da probate da iskopirate njen make-up look – vrlo malo šminke i diskretno nanet ajlajner. U skoro svakoj prilici Camila koristi ajlajner kojim dodatno naglašava svoje prelepe tamne oči i egzotičnu lepotu.

Pročitaj više: Beauty tajne Gong Li

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Super Liner Ultra Precision

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Super Liner Perfect Slim

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Super Liner Extra Black Gloss

  Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, oči, poznati, moda, iskopiraj izgled, Camila Queiroz

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako treba da izgelda tvoj makeup ako nosiš šiške

Promena frizure podrazumeva i promene u tvojoj makeup rutini, šiške imaju svoj veliki come back pa je logično da je neophodno da svoj makeup prilagodi...