Urban Decay makeup look s kojim ne možete pogrešiti ovih praznika

Paleta metalik senki za oči Heavy Metals - u vidu senke u zdrobljenoj metalnoj kutiji

20 razloga zašto vam je potrebna ova paleta sa iskljucivo metalik nijansama

Urban Decay makeup look s kojim ne možete pogrešiti ovih praznika

Našu paletu metalik senki za oči Heavy Metals iz ogranicene serije opremili smo sa 20 naših do sada najnaglašenijih metalik senki – i svaka od njih sasvim je NOVA i ekskluzivna. Upotpunite i ulepšajte svoj izgled glamurom za dan ili koristite "full on metal" stil za noćni izlazak. Iz izuzetnih tonova dragog kamenja, poput Amp (metallic teal killer) i Twisted (sjajnog zlata) do ultrafiltriranih neutralnih poput Demo (bronzana ruža) i Afterparty (neverovatne metalik crvene boje), ova paleta ima sve što Vam je potrebno za stvaranje beskrajnog metalik izgleda. I sve je organizovano po bojama: svetle sa leve strane, neutralne sa desne.

Metal do daske

Dugo smo razmišljali i shvatili da koliko god da volimo metalik nijanse, nikada do sada nismo napravili paletu sa iskljucivo metalik nijansama. Nismo želeli da napravimo bilo kakvu metalik paletu; nijanse su morale da budu najkremastije, najneverovatnije, najsjajnije metalik koje smo ikada napravili. I zato smo za potrebe ove palete razvili potpuno novu formulu senke. Šta je to što izdvaja Heavy Metals? Efekat folije podigli smo na znatno viši nivo kako bismo postigli naše najjace metalik senke do sada. I u tom postupku, pažljivo smo usavršili formulu na svakoj nijansi kako bismo bili sigurni da ce se svaka od njih stopiti sa mekanom i kremastom teksturom i postići intenzivne metalik efekte.

Više ništa nije važno

Urban Decay makeup look s kojim ne možete pogrešiti ovih praznika

„Opasno dobra“ kutija boje lavande ima jedan kraj napravljen od izlomljenog metala… otprilike onako kao da smo ga polomili u žurbi. Paleta se otvara povlačenjem i na dramatičan način prikazuje trag senki. Naravno, uključili smo i veliko ogledalo, tako da je naša paleta i praktična. Svaka senka u paleti senki za oči Heavy Metals je kremasta radi lakšeg nanošenja, a paleta pruža savršeno bogatstvo boja.

Heavy Metal ajlajner - sva ekstravagancija glamroka

Ovo je najsigurniji put do intenzivnog sjaja

Urban Decay makeup look s kojim ne možete pogrešiti ovih praznika

Poboljšajte svoj izgled uz pomoć velike doze glamroka. Ajlajner Heavy Metal Glitter postideće rokenrol svojim opasno 'bučnim' i privlačnim nijansama sjaja. Uz formulu na bazi vode, nadogradiv iscrtavač sadrži superfini sjaj u jasnoj osnovi koji se brzo suši i ostaje ZAISTA postojan. Ponesite Heavy Metal samostalno, nanesite ga preko naše senke ili nanesite dva sloja senki za postizanje još intenzivnijeg glamrok efekta.

Onako kako vi to želite, upravo je ono što je vama potrebno

Za čist, ničim iskvaren blistav izgled, ništa neće dati bolje rezultate od ajlajnera Heavy Metal. U trenutku naglasite bilo koji izgled i prilagodite taj efekat tako da odrazi vaše trenutno raspoloženje. Možete se poigrati blagim linijama tokom dana ili ih prenaglasiti onda kada zaista vapite za svom mogućom pažnjom. Izvucite fine, svetlucave linije ili koristite bočni deo četkice da biste i po kapcima naneli blistavost. Ili, za još odvažniji izgled, kao optočen draguljima, uklonite brizgalicu (maleni deo koji kontroliše količinu proizvoda koja se istiskuje iz bocice … pokušajte da je izvadite pincetom) i nanesite Heavy Metal prstima.

Inspirisan vendinim druženjem sa Niki Siksom

Urban Decay makeup look s kojim ne možete pogrešiti ovih praznika

Ajlajner Heavy Metal Glitter dolazi u elegantnoj bocici sa zgodnim natpisom proizvoda u obliku munje i sjajnim poklopcem u sivoj metalnoj boji sa ugraviranim logotipom UD. A naša četkica sa tankim vrhom omogućava precizno nanošenje svaki put iznova. Sjaj je u obliku suspenzije u gelu, pa se neće razdvajati u samoj bočici (a to znači da nema potrebe da bočicu protresete kao što to činite kod formula na bazi vode). Formula obogaćena ekstraktima breskve, krastavca i šargarepe neguju kožu, čineći je mekom i zaglađenom.

Pročitajte još: Troublemaker maskara by Urban Decay

Povezane teme: senke za oči, ajlajner, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Beli kreon: Novi makeup trend 2022!

Mnoge devojke zaziru od bele boje i retko je uključuju u svoju makeup rutinu. Ipak, trendovi diktiraju suprotno...