Volume Million Lashes: Legendarna maskara sa poboljšanom formulom

Neke reči ne moraju da budu izgovorene – dovoljan je samo pogled. Kada je ispred tebe voljena osoba, milion reči ne bi moglo da objasni ljubav koju osećaš, kao što tvoj pogled može da pokaže. Kada iz tvojih očiju poteku suze tuge ili radosnice, a grlo se stegne, pogled je taj koji govori umesto tebe. Kada trijumfuješ u bilo kom aspektu života, uprkos svemu što nije išlo u tvoju korist, samo se u tvom pogledu može videti koliko rada i truda stoji iza toga. Pogled je ono što nas oda, koliko god se trudili da sakrijemo prava osećanja i zaista vredi milion reči.

Otvori pogled Volume Million Lashes maskarom  

Kako bi tvoj pogled bio još intenzivniji i otvoreniji, tu je Volume Million Lashes maskara, uz koju će tvoje trepavice apsolutno doći do izražaja i imati savršenu gustinu. Formula sa kolagenom ove legendarne maskare kozmetičke kuće L’Oréal Paris, obogaćena je dragocenim esencijalnim uljima zbog čega ćeš je obožavati. Volume Million Lashes maskara godinama unazad važi za jednu od najboljih maskara, a kako vreme odmiče, ona je sve bolja! Četkica ove maskare kreirana je tako da suptilno razdvaja tvoje trepavice, a da one ostanu savršeno guste. Pored toga, Volume Million Lash dolazi sa specijalnim dozerom koji se prilagođava dlačicama četkice i sa njih uklanja višak maskare. Zbog toga ćeš ovu maskaru uvek naneti u optimalnoj dozi, lako i bez grudvica.

Volume Million Lashes: Legendarna maskara sa poboljšanom formulom

Izaberi Volume Million Lashes po svojoj meri

Osim klasične Volume Million Lashes maskare koja će tvojim trepavicama dati savršen volumen bez grudvica, možeš se opredeliti i za Volume Million Lashes Excess i Volume Million Lashes Extra Black maskaru.

Volume Million Lashes Excess maskara sadrži nešto veću četkicu koja će tvojim trepavicama dati još dramatičniji izgled, a Volume Million Lashes Extra Black maskara sa intenzivnom crnom bojom učiniće tvoj pogled još upečatljivijim. 

Volume Million Lashes: Legendarna maskara sa poboljšanom formulom

Nova Volume Million Lashes Gold Limited Edition maskara

Povodom Dana žena, od brenda L’Oréal Paris, stiže novo ograničeno izdanje legendarne Volume Million Lashes maskare  u zlatnom pakovanju, obogaćene dragocenim uljima, koja će savršeno definisati tvoje trepavice. Ova maskara idealan je poklon za mamu, sestru ili prijateljicu povodom Dana žena.

Volume Million Lashes: Legendarna maskara sa poboljšanom formulom

Za pogled vredan milion reči

Svi tipovi Volume Million Lashes maskare izuzetno su postojani – njihov efekat traje tokom čitavog dana, što znači da su trepavice guste i savršeno razdvojene od korena do vrha. Ova maskara produbiće svaki tvoj pogled i pomoći mu da ispriča ono što bi stalo u milion reči. Jer vi to zaslužujete!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Pročitaj još: Zašto je L’Oréal Paris Rouge Signature mat tečni ruž apsolutni hit ovog proleća?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Volume Million Lashes

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Volume Milion Lashes Excess

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra-Black

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Volume Million Lashes Gold Limited

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči, trend, proleće, Loreal Paris, trepavice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da ti nokti izgledaju negovano i lepo posle leta? Tajna je u nezi i novom nail trendu!

Sigurno si primetila kad se vratiš sa mora da ti nokti više pucaju, lome se i listaju. Da bi ti nokti izgledali negovano i lepo otkrivamo ti tajnu neg...