Volume Million Lashes: Legendarna maskara sa poboljšanom formulom

Neke reči ne moraju da budu izgovorene – dovoljan je samo pogled. Kada je ispred tebe voljena osoba, milion reči ne bi moglo da objasni ljubav koju osećaš, kao što tvoj pogled može da pokaže. Kada iz tvojih očiju poteku suze tuge ili radosnice, a grlo se stegne, pogled je taj koji govori umesto tebe. Kada trijumfuješ u bilo kom aspektu života, uprkos svemu što nije išlo u tvoju korist, samo se u tvom pogledu može videti koliko rada i truda stoji iza toga. Pogled je ono što nas oda, koliko god se trudili da sakrijemo prava osećanja i zaista vredi milion reči.

Volume Million Lashes: Legendarna maskara sa poboljšanom formulom

Otvori pogled Volume Million Lashes maskarom  

Kako bi tvoj pogled bio još intenzivniji i otvoreniji, tu je Volume Million Lashes maskara, uz koju će tvoje trepavice apsolutno doći do izražaja i imati savršenu gustinu. Formula sa kolagenom ove legendarne maskare kozmetičke kuće L’Oréal Paris, ovog proleća dodatno je poboljšana i obogaćena dragocenim esencijalnim uljima. Volume Million Lashes maskara godinama unazad važi za jednu od najboljih maskara, a kako vreme odmiče, ona je sve bolja! Četkica ove maskare kreirana je tako da suptilno razdvaja tvoje trepavice, a da one ostanu savršeno guste. Pored toga, Volume Million Lash dolazi sa specijalnim dozerom koji se prilagođava dlačicama četkice is a njih uklanja višak maskare. Zbog toga ćeš ovu maskaru uvek naneti u optimalnoj dozi, lako i bez grudvica.

Volume Million Lashes: Legendarna maskara sa poboljšanom formulom

Izaberi Volume Million Lashes po svojoj meri

Osim klasične Volume Million Lashes maskare koja će tvojim trepavicama dati savršen volumen bez grudvica, možeš se opredeliti i za Volume Million Lashes Excess i Volume Million Lashes Extra Black maskaru.

Volume Million Lashes Excess maskara sadrži nešto veću četkicu koja će tvojim trepavicama dati još dramatičniji izgled, a Volume Million Lashes Extra Black maskara sa intenzivnom crnom bojom učiniće tvoj pogled još upečatljivijim. Tu je još i ekskluzivno pakovanje Volume Million Lashes Cannes maskare – specijalno dizajnirano povodom nadolazećeg Kanskog festivala, koje će naročito obradovati ljubitelje sedme umetnosti i ovog legendarnog festivala.

Volume Million Lashes: Legendarna maskara sa poboljšanom formulom

Za pogled vredan milion reči

Svi tipovi Volume Million Lashes maskare izuzetno su postojani – njihov efekat traje tokom čitavog dana, što znači da su trepavice guste i savršeno razdvojene od korena do vrha. Ova maskara produbiće svaki tvoj pogled i pomoći mu da ispriča ono što bi stalo u milion reči. Jer vi to zaslužujete!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Pročitaj još: Zašto je L’Oréal Paris Rouge Signature mat tečni ruž apsolutni hit ovog proleća?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Volume Million Lashes

  • L'Oréal Paris Volume Milion Lashes Excess

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra-Black

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči, trend, proleće, Loreal Paris, trepavice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 8 prajmera koje moraš da isprobaš

Prajmer je odavno postao obavezan deo svakodnevne makeup rutine. Verovatno i sama znaš da bez prajmera nema savršenog tena, čak i kada koristiš najbol...