Vreme je za – svetlucavo!

 

 

Već sa prvim suncem naš ten dobije blago preplanulu boju, a ovi proizvodi će pomoći da se dodatno naglasi njegova prirodna blistavost :

Tečni puder sa iluminizujućim česticama
To je taj blistavi ten. Ovaj proizvod će učiniti da se uz pomoć svetlucavih čestica svetlost reflektuje sa tvog lica i čini da koža izgleda zaista blistavo. Probajte BB Creme Nude Magique, od L'Oreal Paris!

Bronzer 
Magični proizvod koji stupa na snagu sa prvim sunčevim zracima i prvim indikacijama preplanulog tena. Nanosi se velikom okruglom četkom, a naš je predlog da ga upotrebiš za senčenje – na liniju ispod jagodica i na vrh čela. Ekstra savet: možeš ga u potrebiti I kao senku za oči, da upotpuniš bronzani look. 

Hajlajter
Na vrh jagodica, na sredinu nosa, na vrh brade, u uglove oka, na obode ozdrva… Slobodno se razmaši hajlajterom. Postoje i mat varijante koje će u kontrusianju istaći sve što treba, ali mi ti za ove lepe dan predlažemo sedefasti hajlajter koji će dodatno osvežiti lice. 

Preporuka : Glam Bronze La Terra od L'Oreal Paris!

 

Senke za oči
Sedefaste senke u zlatnim i bronzanim tonovima  upotpuniće izgled modern amazonke. Ove sezone predlažemo ti da ih nanosiš na ceo kapak, baš kao Eva Longorija u Kanu! Isprobaj raznovrsnu paletu The Nudes od Maybelline New York! Za svež i romantičan look potraži i novu The Blushed Nudes od Maybelline New York, jer svetlucavo rozikasto odlično stoji preplanuloj koži!

Sjaj za usne
Proleće i leto su prave sezone za ovu ljupku stvarčicu. A naročito nam se dopadaju mirisne nude bež i roze nijanse, koje će se perfektno ukopiti uz preplanuli ten. Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris  je naša preporuka! 

Za zavodljivi finiš, odaberi jednu od tri nove letnje note iz Giorgio Armani mirisne trilogije: voda, vazduh ili sunce!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Nude Magique BB Cream L'Oreal Paris

  Poručite odmah
 • Glam Bronze La Terra L'Oreal Paris

  Poručite odmah
 • The Nudes Maybelline New York

  Poručite odmah
 • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris

  Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, sjaj za usne, tečni puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Predstavljamo tečni puder koji odoleva svakodnevnim izazovima

Stiže nam renovacija poznatog tečnog pudera brenda L'Oréal Paris uveliko hvaljenog od strane domaćih i stranih influenserki. U pitanju je Infaillible ...