YSL Libre: Sloboda kao životni stil

Za sve one koji su rođeni da budu svoji, da pomeraju granice i brišu zabrane, da veruju u snove i ideale, da imaju pravo da ne prave kompromise, da se ne plaše osuda i kritika, da čak i dok hodaju po ivici, hodaju uspravne glave – samouvereno i hrabro - YSL je kreirao miris koji slavi slobodu!

YSL brend oduvek je bio predvodnik borbe za emancipaciju žena, počevši od pretvaranja klasično muškog smokinga u izazovno žensko odelo za veče, a potom i osmišljanja koncepta provokativnih mini suknji koje su potpuno oslobodile žene. Upravo je Libre je nastavak te misije. Sa njim ujedno možeš biti moćna i hiperženstvena, ultra kul i vrela poput vatre. Sloboda kao ultimativni luksuz, stanje svesti, stil života i sam život, u Libre bočici dobija jednu sasvim novu dimenziju.

Iskusi miris slobode

U svojoj dugoj istoriji, kuća YSL napravila je seriju impresivnih klasika: Opium, Paris, Kouros, i naravno, pravi blokbaster među parfemima - Black Opium. Kada je reč o trendovima YSL je uvek bio vođa, nikada pratilac, i zato je inovativnost nešto što se sa pravom očekuje od svakog sledećeg lansiranja.

Kreatori parfema, Anne Flipo i Carlos Benaïm su aromatični i ekstravagantni fougère, inače klasični sastojak muških parfema, iskombinovali sa veličanstvenom lavandom, a ova provokativna odluka rezultirala je stvaranjem neodoljivog ženskog mirisa koji u sebi ima utkane tri reči: androgeno, snažno i šik!

YSL Libre: Sloboda kao životni stil

Koketiranje muževnosti i ženstvenosti

Floralna nota nastala je na provansalskim poljima lavande, a uklopljena sa senzualnim cvetom marokanske narandže, čini jedinstvenu fuziju kojoj komplementira smeli akord mošusa. Ispod voća i cveća je topla baza vanile sa Madagaskara, jasmina i kedrovine.

Stalno poigravanje između seksepila i opuštenosti, koketiranje muževnosti i ženstvenosti… Ovaj miris kontrasta i luksuza stvaran je punih sedam godina i imao je preko 1500 varijacija dok konačno nije postao Libre!

Sa zavodljivošću i elegancijom Pariza, a dinamikom Njujorka, u elegantnoj bočici inspirisanoj Saint Laurent crnom haljinom i zlatnim lančićem koji podseća na ručke YSL torbi, Libre je tu da te oslobodi konvencionalnog! 

Moćni talas strasti

Iako primarno cvetni, teško je definisati ga samo jednim epitetom - floralni, ćilibar, voćni ili sve to zajedno plus nešto potpuno novo i neočekivano!

Savršeno karakteran, za one koji se ne plaše da budu ono što jesu, za one koji žive punim plućima, lete neslućenim visinama, za autentične i neustrašive – YSL Libre je jedini izbor ove sezone! Kao moćni talas koji nemilosrdno zapljuskuje obalu ili plamen koji se poput strasti rasplamsava na vetru, ovaj parfem budi nostalgiju i podiže samopouzdanje. Samo jedan stisak pumpice i naći ćeš se u oblaku slobode!

YSL Libre: Sloboda kao životni stil

YSL Libre možeš pronaći u Jasmin parfimerijama, a ako želiš odmah da ga naručiš, klikni na link ispod.

IG: @yslbeauty #IamLibre

Za ovaj izgled preporučujemo

  • YSL Libre

    Poručite odmah
  • YSL Rouge Pur Couture The Slim

    Poručite odmah
  • YSL Touche Eclat Easy High Cover

    Poručite odmah

Povezane teme: parfem, trend, stil, Yves Saint Laurent, YSL

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 koraka do punijih usana

Bez obzira da li su ti usne prirodno tanke pa želiš da ih dodatno istakneš, ovo su tajni trikovi koji će ti pomoći da brzo i lako dobiješ pune usne, ...