YSL - Touche Éclat Collector 2018 Monogram Edition

Uveliko prepoznatljiv, moćan – dugovečni modni simbol – Kasandrin logotip je poput pulsa kolekcije YSL Beauté. A sada, već čuveno isprepletena slova Y, S i L postojeću legendu daruju i novoj ograničenoj seriji Monogram Collection.

Privlačna, izrazito crna i ultramoderna, ova slova oživljavaju u svetlucavo crnoj završnici, dospevajući u središte pažnje na zlatnoj pozadini.

Dekadentan, zavodnički – i zbog svega toga baš tako neodoljiv – ovaj novi proizvod oživljava u liku gitaristkinje i ambasadorke za YSL Beauté, Staz Lindes. Naslonjena na sedištu nekog starinskog američkog automobila i sa svojom savršeno sjajnom kožom, ona zna da uz preparate iz serije Monogram collector ima tu slobodu da nagazi gas i otisne se beskrajnim drumskim prostranstvom – i pritom bude sve ono što sama poželi.

 

Touche Eclat Monogram Edition

Motiv za modernu ikonu

Legendarni logotip za legendarni proizvod. Savršeno oružje koje koži daje sjaj – u bilo kom trenutku, na bilo kom mestu i to u pokretu – ova čarobna olovka ulazi u vaš svet zaodenuta novom varničavo crnom odorom Monogram.

Prikrivajte, konturišite, ističite – zatražite svoje doživotno pravo na blistavost. Neizostavni proizvod za svaku onu devojku koja ne traži ništa manje od besprekornog tena. Dostupan u nijansama Br. 1, 2 i 3.

Touche Éclat Le Cushion Monogram Edition

Zapečaćen ikonom luksuza

I da bi se zaokružio čitav niz, za 2018. godinu izumljen je još jedan član čuvene porodice Touche Éclat.

Tajni saučesnik u postizanju blistave kože, zlatna kutijica TOUCHE ÉCLAT LE CUSHION sada sadrži ugravirani klasični Monogram, ponovljen još jednom u elegantnoj, blistavo crnoj boji kojom se pečatom kruniše ova prelepa, ultramoderna raskoš. Dostupna u nijansi B40.

Uz najsvežije formule koje se mogu nadograđivati za postizanje prekrivnog sloja po ličnoj meri, ova ograničena serija daruje koži moć da u trenutku postane savršena – ma kuda i kojom brzinom da vas život ponese.

Pročitajte više o: ENCRE DE PEAU ALL HOURS by YSL Beauté

Povezane teme: Yves Saint Laurent

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najlepši nokti ovog proleća

Nokti su pored aksesoara možda i najbitniji detalj na devojci za ulepšavanje izgleda. Zato je bitno da na vreme budeš upućena u sveže manikir trendove...