Yves Saint Laurent jesenji look 2017. - Night 54

NIGHT 54

KLUBOVI SU U IGRI

Yves Saint Laurent jesenji look 2017. - Night 54

Ponesite na sebi šta god poželite – samo neka to bude sjajno, originalno, sa stilom. 

Zakoračite sa poletom – vi ste na belom konju; ludo se zabavljate uz gomilu svojih obožavaoca; žurka je u toku!

U potrazi ste za uživanjem; a tu je stecište prelepih ljudi, svetlucaju na podijumu za igru. Dim mašine; disko kugle; igra laserskih zraka – vrtoglavi epicentar koji traje do samog svitanja – i ovaj film vam se vrti u glavi sve dok ponovo ne dođe subota uveče.

Sezona nije uspela ako u njoj nema večeri za pamćenje. I nijedan večernji izlazak nije sasvim kompletan bez novog izgleda koji donosi YSL Beauté

Dobro došli u Night 54.  Da li ste naš član?

PALETA ZA POIGRAVANJE

COUTURE VARIATION LIPS & EYES COLLECTOR EDITION PALETTE

Yves Saint Laurent jesenji look 2017. - Night 54

Sve započinje hologramom koji hipnotiše; Kasandra je u stilu glamura večeri iz 70-ih godina prošlog veka, ikonski logotip ukrašen nijansama nebesko plave, žute, ružičaste; najednom elegantan i blistav. 

Unutra, više zasenjivanja, manje razmazivanja. Prefinjena, tanana paleta elegantnih senki koja predstavlja mnoštvo opcija, prema tome kakva je noć u pitanju.  Po prvi put, sve što vam je potrebno za šminkanje u jednoj kutijici iz ograničene serije. 

Sa jedne strane – veliko ogledalo za potpuni uvid u vaše oči i usne.

Sa druge – čitav spektar nijansi. Pet boja za usne, od bež u nijansi kože do šik koralne preko bordo-crvene i to sa satenskom, mat i sjajnom završnicom. Pet senki za oči, od metalik do dubinski crne preko boje šampanjca do intenzivno ljubičaste, i svaki vaš izgled je moguć, od disko svetlucanja do oči oivičenih crnom kao kod prave rok zvezde. 

Uz posebno dizajniranu četkicu sa dva kraja – na jednom zakrivljeni aplikator za izvlačenje ivica ili senčenje očiju; drugi blago zaobljen za jednostavno nanošenje na usne, sa ovom paletom iz ograničine serije, pravo iz kancelarije možete na plesni podijum.  Tako šik. Tako YSL Beauté. Tako Night 54.

SAMA SUŠTINA VELIKOG VOLUMENA

MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE SHOCK WATERPROOF

Yves Saint Laurent jesenji look 2017. - Night 54

Za istinski savršene trepavice, od korena pa sve do vrhova: nanesite formulu na četkicu gustih i dugih vlakana i potom je nanesite na svoje trepavice. Tokom celog dana one će ostati razdvojene i uvijene.

Ova dugotrajna, a opet nadograđujuća vodootporna formula, sa voskovima i polimerima, darovaće vašim trepavicama prefinjen i naglašen izgled. Svakim novim nanosom, volumen trepavica postaje sve veći. Maksimalan rezultat uz minimum truda.

OLOVKA ZA OČI KOJA OBASJAVA PODIJUM

COUTURE EYELINER

Yves Saint Laurent jesenji look 2017. - Night 54

Upadljiva. Prefinjena. I najbolje od svega… sasvim pouzdana. Couture Eyeliner će napraviti pravu pometnju u svetu olovaka za oči.  Sve u vezi sa njom upućuje na pravo savršenstvo u šminkanju.  Uz nju postižete živopisan, jasno uobličen izgled izvučenih ivica; uz veliki izbor stilskih završnih efekata, od mat do satenske i svetlucave. 

Pa opet, njena tečna formula sasvim lako se nanosi. Izrazito tanan vrh olovke omogućava precizno nanošenje, bez mnogo napora, uz profesionalni rezultat. Jednim potezom do izgleda koji je prodoran i intenzivan, i koji bez razmazivanja traje ceo dan. 

U ograničenoj seriji, 2 nijanse – No 7 i No 8, od svih nas će načiniti zvezde. Nanestite potez srebrnom ili bronzanom tečnom olovkom za oči i napravite pravu pometnju na podijumu za igru.  Vrhom aplikatora izvucite izdužene linije ili ponovite postupak da biste postigli deblju liniju, povlačeći krajem na gore. Naglasite crnom da biste postigli odvažan, očaravajući efekat.

No 7 Argent Maximal – svetlucavo srebrna za naglašavanje očiju

No 8 Bronze Excessif – zlatno bronzana metalik za upečatljive oči

SVETLUCAVE USNE IMAJU SVOJ PLES

ROUGE VOLUPTÉ SHINE

Yves Saint Laurent jesenji look 2017. - Night 54

Sedefasto ružičaste sa sjajnim završnim efektom daruju vam prefinjen sjaj kojim naglašavate svoj Night 54 izgled.  Svaka od njih je zasebna nijansa kao stvorena za podijum, ali može da podari prefinjenost i vašem izgledu preko dana.  Ponesite ih samostalno ili prekrivene u kombinaciji sa puderom Couture Hologram da biste dodatno zasenili sve oko sebe.

No 61 Nu Impulsif – tamne nijanse crveno-ružičaste sa mnogo sjaja

No 62 Turbulent Pink – svetle nijanse ružičaste intenzivnog sjaja

NOKTI ZA IZGLED NIGHT 54

LA LAQUE COUTURE

Yves Saint Laurent jesenji look 2017. - Night 54

Nokti obojeni srebrnom i bronzanom nijansom dobijaju dodatni holografski sjaj uz višebojni lak za nokte sa efektom bisera koji se poigrava svetlošću poput disko kugle, ne bi li nokti na vašim rukama izgledali još blistavije.

No 54 Studio Silver – svetlucavo srebrna sa zasenjujućim odsjajima

No 55 Bronze Fever – inspirisan noćnim klubovima iz 70-ih, izdašna bronzana boja

VISOKONAPONSKI HIT

COUTURE HOLOGRAM POWDER

Yves Saint Laurent jesenji look 2017. - Night 54

Prepustimo se i najzanimljivijem trendu ove sezone.

Za krajnje upečatljivu holografsku šminku; za pravi vrhunac disko sjaja;

Upoznajte proizvod od kojeg se više nikad nećete rastajati.

Couture Hologram Powder #54 Lazer Violet se može koristiti na usnama, na očima, na jagodicama, u predelu dekoltea ili na bilo kom drugom delu lica ili tela koji želite da naglasite. Dodavajući holografski efekat na vaše lice, ovaj svetlucavi puder obezbeđuje razigran, ali vrlo snažan efekat. 

Pomalo luckasto. Pomalo divlje. Baš kao i svi večernji izlasci.

NIGHT 54

DOBRO DOŠLI NA ŽURKU

Pročitajte još: Zoë Kravitz - Nova globalna ambasadorka za Makeup Ysl Beauté

Povezane teme: Yves Saint Laurent

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

YSL Libre: Sloboda kao životni stil

Za sve one koji su rođeni da budu svoji, da pomeraju granice i brišu zabrane, da veruju u snove i ideale, da imaju pravo da ne prave kompromise...