Zablistajte uz pomoć make up-a na najstrašniju Noć veštica

Noć veštica ili popularnije, Haloween tradicionalno se slavi u Sjedinjenim Američkim Državama, Australiji, Kanadi i Novom Zelandu, a sve je popularniji i kod nas. Sjajna prilika da se maskiramo u vampire i veštice. Osim mirne ruke i strpljenja,potrebno  je i malo mašte. Tipične boje Noći veštica su narandžasta i crna, prva povezana s bundevama, a druga sa strahom, no kad je reč o make upu za to veče - granica nema.

Mnoge devojke žele da zadrže dozu seksipila i privlačnosti pa je jedna od najpopularnijih maski tzv. Polovična lobanja.

Taj make up look karakteriše stil maskiranja u kojem je na jednoj polovini lica oslikana lobanja, dok je druga naglašena elegantnim make upom u koje se ističe omiljeni crveni ruž i smokey eyes sa naglašenom crnom olovkom za oći. 

Osim polu - lobanje možete se maskirati u pop-art devojku. Efekt devojke koja plače se može postići vrlo lako. Zato je ovo jedan od lakših načina. Karakteristične su i crvene tačke po licu koje predstavljaju ospice.

Još jedna kombinacija seksipila i straha je i je zombi djevojka.

Šminka začinjena s malo krvi koja curi niz lice i tamnocrveni ruž su neizostavni kao i mačkasti pogled. Šminkom pokažite svoju strašnu stranu.

Proćitajte još: Halloween Look Kleopatra by @imfashionbabe

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se