Zaljubljeni u najluđu noć: Najnežnije senke za magičan pogled u 2017. godini

Pod svetlima reflektora ili tmini ludog noćnog izlaska, mnoge su se izveštile u šarmiranju pogledom, a šminka je u tom slučaju neizostavni "vetar u leđa" koji pomenutu veštinu dovodi do savršenstva.

1. Nežne nijanse sive


Siva bilo kojoj odevnoj kombinaciji dodaje određenu dozu nestašluka, misterioznosti, a u odnosu na boju očiju - zaista je poseban začin.  

Tamnim očima malo sive daje na dubini pogleda, tolikoj da se možete izgubiti u njima. Ukoliko se odlučite za gray varijantu slobodno pokažite lice, vežite kosu, i prijatno ćete se iznenaditi gde vas samo jedan treptaj oka može odvesti. Uz sanjivi pogled odavaćete utisak uspavane lepotice od koje zastaje dah. 

2. Cute in purple


Nežan, ali dovoljno moćan look da se njemu priklanja i slavna Naomi, pod čijim su dugim nogama bile mnoge piste širom sveta. Posebno u mono varijantama, ljubičasta ističe vaše oči na izuzetno poseban način. 

Posebno u situacijama kada se opredelite za nezaboravnu posetu noćnom klubu, vaše oči našminkane ovako ženstveno okrenuće glavu svakome kome se približite. 

Ove dve varijante apsolutni su pobednici u kategoriji "nežnica" - onih koje hrabro koračaju napred i sanjaju velike snove!

Pročitaj više: 4 koraka do pogleda koji osvaja

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Rock Nudes

Povezane teme: senke za oči, UltimativniTrendovi, iskopiraj izgled, zimski make-up, novogodišnji look, praznični make up, zimski trendovi, nova godina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 7 beauty proizvoda ovog leta

Ako bi morala da izabereš nekoliko proizvoda od kojih se ovog leta nećeš odvajati, a koji će ti omogućiti da za samo par sekundi svoj izgled učiniš sv...