Zaljubljeni u najluđu noć: Najnežnije senke za magičan pogled u 2017. godini

Pod svetlima reflektora ili tmini ludog noćnog izlaska, mnoge su se izveštile u šarmiranju pogledom, a šminka je u tom slučaju neizostavni "vetar u leđa" koji pomenutu veštinu dovodi do savršenstva.

1. Nežne nijanse sive


Siva bilo kojoj odevnoj kombinaciji dodaje određenu dozu nestašluka, misterioznosti, a u odnosu na boju očiju - zaista je poseban začin.  

Tamnim očima malo sive daje na dubini pogleda, tolikoj da se možete izgubiti u njima. Ukoliko se odlučite za gray varijantu slobodno pokažite lice, vežite kosu, i prijatno ćete se iznenaditi gde vas samo jedan treptaj oka može odvesti. Uz sanjivi pogled odavaćete utisak uspavane lepotice od koje zastaje dah. 

2. Cute in purplenoge piste širom sveta. Posebno u mono varijantama, ljubičasta ističe vaše oči na izuzetno poseban način. 

Posebno u situacijama kada se opredelite za nezaboravnu posetu noćnom klubu, vaše oči našminkane ovako ženstveno okrenuće glavu svakome kome se približite. 

Ove dve varijante apsolutni su pobednici u kategoriji "nežnica" - onih koje hrabro koračaju napred i sanjaju velike snove!

Pročitaj više: 4 koraka do pogleda koji osvaja

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Rock Nudes

Povezane teme: senke za oči, UltimativniTrendovi, iskopiraj izgled, zimski make-up, novogodišnji look, praznični make up, zimski trendovi, nova godina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nađa inspiriše: neka tvoje oči govore – druži mi se!

Nađa Stanojević je tu da te inspiriše i motiviše da održavaš svoj optimizam, sreću i da se raduješ ispunjavanju svih svojih želja za druženjem, izlasc...