Zanimljive kombinacije za svečane prilike: naše poznate dame na crvenom tepihu

Popularna pevačica Severina uvek oduševi! Ideja: pronađite maksi haljinu sa dugim rukavima, koja suptilno pokazuje vašu ženstvenu figuru. 

Potrudite se da to bude haljina sa veselim i cvetnim printom, bez upadljivih tonova. Uparite je sa jednobojnom klač torbom i vežite kosu, istaknite vrat. Iako vam se možda čini jednostavna, ova kombinacija je veoma moderna, odiše seksepilom i ostavlja snažan efekat, posebno uz par dobrih salonki. 

 

Ukoliko bi da postanete prava zvezda na jedno veče, iskopirajte stil slavne Lepe Brene. Nežno roza haljina, sa trakom oko struka crne boje, koja na poseban način ističe liniju, pravi je izbor za ispunjenje želje svake žene - da se oseća kao prava princeza. 

Začinite "look" i pronađite ukras za kosu u istom tonu kao što je i haljina. Nećete pogrešiti i ako odaberete malo veću šnalu, nežno pero ili mali veo koji "ide" samo preko očiju. Uz nežnu šminku ovakva kombinacija ostaviće pravi "wow" efekat.

 

 

Ukoliko pak poželite da u potpunosti istaknete sjajne cipele i pismo tašnu s dugačkim resama koju obožavate, idite koracima pevačice Goce Tržan. 

Kratka haljina sa providnim dekolteom i zanimljivim printom - ko tome još može da odoli.

 

 

Zanimljivo, atraktivno, moderno... Poslužite se ovim trikovima poznatih dama i zablistajte kao na crvenom tepihu.

Povezane teme: šminka, poznati, večernja šminka, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li je ovo proizvod koji može sve? Testirali smo Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1!

Instant Perfector 4 u 1 bi mogao da nam skrati mnoge makeup muke...