Zašto je i ovog leta mat tečni ruž glavni makeup trend

Na visokim temperaturama, kada nam puder i teža šminka ne padaju na pamet, celokupan izgled ipak je moguće promeniti i ulepšati i to samo uz pomoć pravog ruža za usne. Zbog svoje postojanosti i fantastičnog spektra boja u ponudi, mat tečni ruž je i ove sezone, potpuni letnji hit.

Tečni ruž za usne

Tečni ruž predstavlja kombinaciju klasičnog karmina i sjaja za usne. Lako se nanosi, postojan je i bogat pigmentima intenzivnih boja. Samo jedno nanošenje tečnog ruža je dovoljno da bi boja sa sjajem na usnama bila postojana tokom skoro čitavog dana.

Mat tečni ruž kao izraz stava

Ovog leta, oni još smeliji i hrabriji su tečni ruž sa sjajnim finišom, zamenili sa fantastičnim, intenzivnim tečnim nijansama mat finiša, koje su postale pravi simbol izražavanja stava. Uz njih ti nije potrebna čak ni olovka za usne, jer jednom precizno nanet mat tečni ruž, ostaje na svom mestu i ne izlazi iz okvira usana.

Dugotrajni, tečni mat karmini, kreirani su tako da se ne isušuju i ne razmazuju, bez obzira na to kada si ih nanela i bez obzira na to koliko su visoke letnje temperature odlučile da ti pokvare savršeni look.U prodaji se mogu pronaći u raznovrsnim bojama, počev od dubokih burgundy tonova, jarkih pink i crvenih tonova, pa sve do neutralnijih ružičastih i nude nijansi.

Izrazi stav uz pomoć Maybelline New York Super Stay Matte Ink tečnog ruža

Širom sveta, brendovi se utrkuju ko će lanisrati bolji tečni ruž inovativnije mat formule, sa što bogatijim pigmentima i što raskošnijim izborom nijansi, pa nije lako pronaći onaj pravi. Ali, tvoja potraga za savršenim mat tečnim ružom je završena!

Jedan od mat tečnih ruževa kojim se i ovog leta ističe stav, jeste Maybelline New York Super Stay Matte Ink, sa ultimativnim mat finišom. On ne ostavlja osećaj težine i lepljivosti na usnama, već pruža osećaj prijatnosti i mekoće na njima.

 

Njega odlikuje visoka koncentracija pigmenata, koja mu daje intenzivnu boju i postojanost do 16H*. Maybelline New York Super Stay Matte Ink ima precizan aplikator u obliku strele koji njegovo nanošenje čini jednostavnim, a njegova kremasta formula se lako nanosi. U prodaji ga možeš pronaći u čak 15 različitih nijansi, a i možeš odabrati nijansu za sebe i poručiti ga online jednostavnim klikom na nijansu proizvoda koji ti je najviše privukao pažnju na kraju teksta.

Sa kojom Maybeline New York Super Stay Matte Ink nijansom ti izražavaš svoj stav ovog leta? Piši nam u komentarima!

*Samoprocena, 114 žena

 

Pročitaj još: Made for All: kolekcija ruževa za sve tonove kože

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Heroine

  Poručite odmah
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Lover

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Romantic

  Poručite odmah
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Voyager

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Seductress

  Poručite odmah
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Dreamer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Founder

  Poručite odmah
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Believer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Dancer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Loyalist

  Poručite odmah
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Pioneer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Amazonian

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Self-Starter

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Artist

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Philosopher

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, crveni karmin, formalna šminka, karmin, ruž, usne, mat, trend, večernja šminka, dnevna šminka, nude, leto, mat usne, crveni ruž, crveni karmin, crni karmin, crni ruž, olovka za usne, šminka za posao, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje kreme za negovane ruke tokom zime

Naše ruke su zimi izložene hladnoći pa su sklone sušenju, perutanju one su vrlo često u kontaktu sa vodom izložene raznim sapunima, deterdžentima koji...