Želiš guste trepavice raskošnog volumena? Vreme je da isprobaš legendarnu Lash Paradise maskaru!

Lash Paradise maskara kreirana je za devojke koje vide lepotu u svemu, koje slave zagrljaje i sve one svakodnevne, skoro neprimetne sitnice koje ljubav znače. Takve su Parižanke – žene koje uz vrlo malo truda uspevaju da izgledaju zanosno i ženstveno, dok istovremeno plene nekom posebnom energijom. Kako nam Lash Paradise maskara stiže iz francuske prestonice, svakome ko je ponese na svojim trepavica pruža upravo taj osećaj – pariški duh protkan prestižom i elegancijom. Ma, pravi mali raj za trepavice.

Asocira na nežnost

Čak i njeno pakovanje ima nežnu roze nijansu i asocira na parišku eleganciju, ženstvenost i jednostavnost. A unutar pakovanja… Crna kremasta formula obogaćena ricinusovim i ružinim uljem, pružiće ti dramatično crne trepavice rajskog volumena.

Njena mekana četkica sa sitnim finim vlaknima u obliku je peščanog sata, pa će dopreti do svake tvoje trepavice i dati im gustinu i raskošan volumen koji će te ostaviti bez daha. To znači da Lash Paradise maskara omogućava trenutan volumen nakon samo jednog nanošenja, dok trepavice ostaju paperjaste i mekane. Takođe, veoma se prijatno nanosi i pogodna je za osetljive oči.

Lash Paradise maskare - ponesi duh Pariza

Do nedavno su postojale dve maskare iz Lash Paradise porodice – Lash Paradise i Lash Paradise Intense Black maskara. Međutim, brend L’Oréal Paris je u međuvremenu lansirao još jednu varijantu maskare – Lash Paradise Moonlight Brown u boji tamne čokolade!

Ova nova L’Oréal Paris maskara pomaže da otkriješ svoju zavodljivu stranu i postigneš raskošan volumen u trenu, koji ostavlja bez daha. Kao i njene prethodnice, i ova maskara ima mekanu četkicu koja omogućava lako nanošenje. Njena formula je pogodna za osetljive oči i dolazi u očaravajućoj braon nijansi! Isprobaj je, jer možda je tvoja omiljena Lash Paradise maskara baš u boji tamne čokolade!

Želiš guste trepavice raskošnog volumena? Vreme je da isprobaš legendarnu Lash Paradise maskaru!

Budi spremna za svaku priliku!

Ako ne pripadaš timu full-makeup, evo jednog predloga za jednostavan i brzi natural look:

Nakon pripreme lica, nanesi L’Oréal Paris True Match tečni puder, potom Lash Paradise maskaru po tvom izboru i za kraj dodaj L’Oréal Paris Color Riche Satin Nudes ruž za usne – spremna si!

Top savet za nanošenje

Koju god Lash Paradise maskaru da izabereš, znaj da će biti dovoljan samo jedan sloj na trepavicama da ostaviš utisak na sve oko sebe. Međutim, postoji jedan trik za još “budniji pogled”. Kako savetuju makeup stručnjaci, zbog oblika Lash Paradise četkice, ovu maskaru je najbolje naneti u cik-cak potezima od samog korena trepavica. Tako ćeš stvoriti iluziju ajlajnera, a trepavice će biti istovremeno izdefinisane i intenzivne.

Žene se slažu!

Želiš guste trepavice raskošnog volumena? Vreme je da isprobaš legendarnu Lash Paradise maskaru!

Utisci žena nakon 8 nedelja korišćenja* Lash Paradise maskare su sledeći:

 • 96% žena je zaključilo da njihov pogled izgleda intenzivnije!
 • 93% žena je zaključilo da su im trepavice gušće!
 • 91% smatra da se maskara može nežno ukloniti!

*Potrošački test, 124 žene

Sigurni smo da ćeš pomoću neke od L'Oréal Paris Lash Paradise maskara otkriti tajnu raskošnih trepavica!

Pročitaj još: Senke za oči od A do Š

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Lash Paradise Mascara

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Lash Paradise Intense Black Mascara

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Lash Paradise Moonlight Brown Mascara

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche The Nudes Lipstick 171 Confident

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche The Nudes Lipstick 179 Decadent

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche The Nudes Lipstick 181 Intense

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche The Nudes Lipstick 183 Exuberant

  Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, leto, iskopiraj izgled, prirodni look, dnevna rutina, večernja rutina, L'Oreal ambasador, Loreal Paris

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...