Želiš prirodan izgled obrva bez puno truda? Otkrivamo olovku za obrve koju ćeš obožavati!

Tema zvana oblikovanje obrva u meni budi neprijatne flešbekove. Uvek se prisetim ranih 2000ih i svojih skoro-nepostojećih obrva. Srećom po sve nas, pre nekoliko godina uplovili smo u eru gustih, prirodnih i neurednih obrva i ovi neprijatni flešbekovi su iščezli. I zaista, ukoliko staneš ispred ogledala i zamisliš sebe bez njih, shvatićeš da su obrve jako važan segment lica. Zato nam je izuzetno drago što je nekome konačno “sinulo” da ih vratimo tamo gde pripadaju.

Kako do idealnog oblika obrva?

Drugim rečima, kako oblikovati obrve kao profesionalac i postići look koji je sada u trendu? Imaj na umu, iako je nekada predstavljao bauk, proces oblikovanja i popunjavanja obrva sada je mnogo pojednostavljen. Na radost nas neprofesionalaca, danas postoji mnogo dobrih makeup proizvoda koji nam pomažu da ih doteramo baš kako mi želimo.

Koju olovku za obrve izabrati?

Postavi kriterijume! Tržište je prepuno različitih proizvoda, a izbor pravog je sve sem jednostavan. Ukoliko nisi sigurna šta tačno tražiš, postavi kriterijume koje smatraš da jedna olovka za obrve treba da ispuni. Evo primera:

Dobra olovka za obrve treba da bude jednostavna za korišćenje, jer nismo svi eksperti u procesu iscrtavanja obrva i možda ne želimo ni da postanemo. Zatim, ne želimo da olovka bude ta koja odlučuje oblik i boju naših obrva, već mi same. Poslednje, ali ne i najmanje bitno - ne želimo da trošimo sate ispred ogledala pokušavajući da nam leva i desna obrva budu simetrične.

To znači da želimo precizno definisane obrve prirodnog izgleda, na ekspresan i jednostavan način. Vreme je da krenemo u potragu, prošetamo do najbliže drogerije i isprobamo nekoliko različitih olovaka koje deluju obećavajuće.

Pobednik je…

Posle nekoliko pokušaja, u ogledalu sam videla neku bolju verziju sebe! Pogledala sam proizvod da vidim koja je olovka u pitanju, a na njoj je pisalo Maybelline New York Express Brow. Međutim, važno je naglasiti da je u pitanju nova verzija poznate olovke za obrve, sa punim nazivom Maybelline New York Express Brow Satin Duo.

Ne tvrdim da nijedna druga olovka nije ispunila kriterijume, ali Maybelline New York je #1 make up brend na svetu* i meni je to bilo dovoljno.

Dva koraka do idealnih obrva

Ova 2 u 1 olovka za obrve zaista radi posao, ekspresno i jednostavno. Na jednoj strani Express Brow Satin Duo proizvoda nalazi se precizan vrh olovke koji pomaže da oblikuješ svoje obrve po želji. Sa druge strane te čeka sunđer sa puderom za postizanje intenziteta boje po tvojoj meri. A evo i kako se koristi…

1. KORAK: Definiši svoje obrve olovkom, ali pažljivo, koristeći kratke i lagane pokrete. Aplikator je vrlo precizan, pa nema potrebe da grubo pritiskaš vrh olovke.

2. KORAK: Popuni obrve drugom, puderastom stranom olovke, ali tako da ispratiš prirodnu liniju obrva.

Želiš prirodan izgled obrva bez puno truda? Otkrivamo olovku za obrve koju ćeš obožavati!

Krajnji rezultat: Pune obrve prirodnog izgleda

Krajnji rezultat je izgled obrva kakav svi želimo. Dakle, brzo se nanosi, jednostavna je za korišćenje (čak i za početnike!), a nakon nanošenja proizvoda obrve i dalje izgledaju prirodno.

Svima nam je potrebna olovka koja celu zavrzlamu zvanu oblikovanje i popunjavanje obrva čini jednostavnom. Igrom slučaja, ja sam svoju pronašla i zove se Maybelline New York Express Brow Satin Duo. Sada je red na tebe. :)

Piši nam koja je tvoja omiljena olovka za obrve!

Želiš prirodan izgled obrva bez puno truda? Otkrivamo olovku za obrve koju ćeš obožavati!

* Maybelline New York, broj 1 make up brend na svetu u 2020. godini, na osnovu zvaničnih podataka Euromonitor International Limited, Beauty & Personal Care 2021 izveštaja, koji obuhvata podatke o vrednosnoj prodaji, maloprodajnim cenama i svim maloprodajnim kanalima, za celu 2020. godinu.

Pročitaj još: Koje nijanse biraš za jesen ’21?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Blond 01

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Medium Brown 02

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Dark Brow 04

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, oči, trend, tutorial, Maybelline New York, olovka za obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su braon nijense koje ćeš nositi na svojim usnama i trend su sezone!

Zemljani tonovi su u trendu ali braon nijanse su nešto što je boja sezone, potrudi se da ih nosiš na svojim usnama...