Želiš trepavice sa mega volumenom: Saznaj kako!

Pitali smo devojke bez kog proizvoda ne mogu da zamisle svoj makeup. Njihov odgovor je bio jednoglasan - bez pudera, rumenila i korektora se može, ali bez maskare i izražajnog pogleda nikako! Pogled može da iskaže toliko neizgovorenih reči i da čuva nebrojeno mnogo emocija u sebi, pa je neophodno da ga istakneš na pravi način. Dok senka za oči često može biti suvišna, sa kvalitetnom maskarom to nikada nije slučaj i ona može potpuno da izmeni look i to u trenu.

Zeliš da daš novu dimenziju trepavicama Saznaj kako! 01

Maybelline maskara koja je u stanju da u trenu izmeni tvoj potpuni izgled može biti baš ova The Colossal Platinum Black maskara. Bilo da biraš maskaru za neki poseban događaj ili čisto zato što si navikla da izgledaš lepo i sređeno u svakoj prilici, onda je ona definitivno pravi izbor, a evo i zašto:

Nova dimenzija trepavica The Colossal Platinum Black maskare

Ova Maybelline New York The Colossal Platinum Black maskara ima veliku, mekanu četkicu, ali i formulu sa intenzivno crnim pigmentima sa dodatkom platinastih čestica, zbog kojeg će tvoj pogled biti još zapaženiji. Pored toga, četkica ove maskare je dizajnirana tako da obuhvata svaku trepavicu, pružajući neverovatan volumen trepavicama, a zahvaljujući formuli obogaćenoj sa kolagenom trepavice će biti razdvojene i izdužene.

 

Maskara za svaku priliku - The Colossal Platinum Black

Maskara je dostupna u praktičnom pakovanju i lako se koristi. Za fantastično izraženi pogled, zahvaljujući izrazito crnim pigmentima i formuli sa dodatkom platinastih čestica, dovoljno je da samo sa jednim potezom pređeš svoje trepavice i spremna si. Maskara se ne razmazuje, postojana je i ne ostavlja grudvice.

Ako želiš dodatno da izraziš pogled, za neke posebne prilike, onda je ova maskara pravi izbor. Pored neverovatnog volumena i izrazite boje, ona će i zahvaljujući platinastim česticama ostaviti efekat sjaja na njima, koji je savršen za glamurozni makeup

Želiš da daš novu dimenziju trepavicama? Saznaj kako!

Da li je i po tvom mišljenju maskara najbitniji proizvod za šminkanje? Da li si isprobala Maybelline New York The Colossal Platinum Black maskaru do sada? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Makeup tutorijal: Vreme je za platinasti New York Look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Colossal Platinum Black

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, Maybelline New York, trepavice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo je ruž koji je Gigi Hadid nosila na Met Gali 2022

Crveni tepih na ovogodišnjoj njujorškoj Met Gali bio je praznik za oči...