Želiš volumen i uvijene trepavice bez uvijača? Da, moguće je uz ovu maskaru!

Postoji veliki broj beauty proizvoda bez kojih žene ne mogu da zamisle svoj dan, ali ipak jedan se posebno izdvaja. Njeno veličanstvo – maskara! Ovaj, možemo slobodno da kažemo kultni makeup proizvod je definitivno must have u svakoj ženskoj torbici. I to sa punim pravom, jer možda ni jedan proizvod za šminkanje, ne može tako drastično da promeni naš izgled u samo par poteza, kao što je to slučaj sa maskarom.

Žene najbolje znaju da postoje dani kada prosto poželimo da izađemo iz kuće sa full šminkom, jer se taj dan osećamo sjajno. A da bismo taj izgled postigle, nakon nanošenja korektora, pudera, rumenila, senke… maskara dođe kao šlag na tortu. Jer bez nje, to ne bi bilo to! A onda, sa druge strane, dođu i oni dani kada nam ni najmanje nije do šminkanja. E tu, glavnu ulogu opet igra - maskara. Dovoljno je da samo u par poteza nanesemo maskaru na trepavice i dobićemo instant rezultat. Ona će otvoriti naš pogled, a sakriti tragove umora i neraspoloženja na našem licu.

Neka ovog proleća tvoje trepavice odskaču

Ako misliš da ništa ne može da iznenadi tvoje trepavice, pripremi se za nešto potpuno novo! Od brenda Maybelline New York stiže nam inovativna Colossal Curl Bounce maskara.

Zahvaljujući Memory Curl formuli, ova maskara drži trepavice uvijenim i do 24h*. Zato, ne moraš da brines o popravljanju svoje šminke u toku dana, jer to više neće biti potrebno. Dovoljno je da samo u nekoliko poteza naneseš maskaru i odmah ćeš primetiti trepavice koje odskaču. A veliki volumen i znatno gušće i istaknutije trepavice su glavni benefiti ove sjajne maskare. Dodatni plus je i to što je pogodna za osetljive oči, kao i za osobe koje nose kontaktna sočiva.

Želiš volumen i uvijene trepavice bez uvijača? Da, moguće je uz ovu maskaru!

*Samoprocena 109 žena.

Zaboravi na uvijač za trepavice

Maybelline New York Colossal Curl Bounce maskara ima specijalno dizajniranu četkicu koja je zaobljena tako da prati oblik trepavica. Zahvaljujući tome, nakon jednog nanošenja maskare, baš svaka trepavica ostaje uvijena. Obradovaće te i činjenica da Colossal Curl Bounce maskara u isto vreme oblikuje tvoje trepavice i postiže veliki volumen. Zato je sada pravo vreme da preskočiš uvijač za trepavice i na jednostavan način dobiješ trepavice kakve želiš.

Sigurni smo da će te ova maskara, koja ima vegansku formulu (ne sadrži sastojke ili nusproizvode životinjskog porekla), osvojiti na prvi pogled. Kao i njeno belo-žuto pakovanje u obliku bluetooth zvučnika, inspirisano muzikom i plesom. Da li si spremna za novi hit ovog proleća?

Pročitaj još: Beli kreon: Novi makeup trend 2022!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Colossal Curl Bounce Very Black

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, trend, dnevna šminka, Maybelline New York, Colossal Curl Bounce

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da izabereš svoj makeup look za sezonu popularnih festivala

Leto je vreme za popularne muzičke festivale, otkivamo koji makeup look da izabereš da budeš primećena i u trendu ...