Zimski make-up trendovi koje možemo da nosimo i na proleće

Toliko toga ostavilo je neizbrisiv trag. Sa uživanjem smo našminkali zimu, ali sada je vreme za planove! 3 make-up trenda bez razmišljanja možete poneti u iduće godišnje doba, a mi vam otkrivamo šta je u pitanju.

1. Svetlucave usne 

Zimski make-up trendovi koje možemo da nosimo i na proleće


Ništa zabavnije od - šljokica! Od kada su se glitter usne pojavile, sve dame znale su da će to biti nešto čime će se služiti bilo kada. Nikada neprimetne, posebno u kombinaciji sa tamnim tonovima, "otvaraju" čitav look i sa sobom nose razigranost i osmehe.

Kada stavite karmin, ukoliko on sam već nije "bedazzled"-ovan, prston utapkajte šljokice i - svaki dan je dan za super provod!

1. Anderlajner

Zimski make-up trendovi koje možemo da nosimo i na proleće


Znamo da, ukoliko želimo da izgledamo mlađe, ne nanosimo ajlajner ili olovku za oči na donji kapak. Nedavno je i princeza Kejt otkrila taj trik, i sada ga se strogo pridržava. Ali smelije dame nikada ne propuštaju rizik dobrog anderlajnera. Nekada, one nanose SAMO anderlajner za kompletan look!

Predlog: svetlijom linijom iscrtajte okvir pre nego što nanesete ajlajner. Dodajte glitter za obrnuti cat eye. Odličan trik za noćne izlaske. 

3. Kontura, kontura, kontura

Zimski make-up trendovi koje možemo da nosimo i na proleće


Okupite omiljene četkice i bjuti blendere i konturisanje može da počne! Istaknite najlepše crte, ali ne zaboravite da im date i dobar sjaj. Svaka lepotica stvorena je da blista, i da tokom konturisanja probudi modela u sebi. Pravilno iskonturisao lice je prava slika koja osvaja. 

Pročitaj više: Trendi nijanse koje smo pokupili iz prošle decenije

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Super Liner

    Poručite odmah
  • Maybelline Master Contour Duo

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, ajlajner, oči, karmin, ruž, konturisanje, usne, trend, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tissue maske za lice. Da li si probala novi trend? Instant lepotu iz kesice

Hidratacija lica je neophodna tokom čitave godine, ali krema za lice više nije jedini proizvod na tržištu. Novi trend su tissue maske za lice...