Zimski make-up trendovi koje možemo da nosimo i na proleće

Toliko toga ostavilo je neizbrisiv trag. Sa uživanjem smo našminkali zimu, ali sada je vreme za planove! 3 make-up trenda bez razmišljanja možete poneti u iduće godišnje doba, a mi vam otkrivamo šta je u pitanju.

1. Svetlucave usne 

 


Ništa zabavnije od - šljokica! Od kada su se glitter usne pojavile, sve dame znale su da će to biti nešto čime će se služiti bilo kada. Nikada neprimetne, posebno u kombinaciji sa tamnim tonovima, "otvaraju" čitav look i sa sobom nose razigranost i osmehe.

Kada stavite karmin, ukoliko on sam već nije "bedazzled"-ovan, prston utapkajte šljokice i - svaki dan je dan za super provod!

1. Anderlajner

 


Znamo da, ukoliko želimo da izgledamo mlađe, ne nanosimo ajlajner ili olovku za oči na donji kapak. Nedavno je i princeza Kejt otkrila taj trik, i sada ga se strogo pridržava. Ali smelije dame nikada ne propuštaju rizik dobrog anderlajnera. Nekada, one nanose SAMO anderlajner za kompletan look!

Predlog: svetlijom linijom iscrtajte okvir pre nego što nanesete ajlajner. Dodajte glitter za obrnuti cat eye. Odličan trik za noćne izlaske. 

3. Kontura, kontura, kontura

 


Okupite omiljene četkice i bjuti blendere i konturisanje može da počne! Istaknite najlepše crte, ali ne zaboravite da im date i dobar sjaj. Svaka lepotica stvorena je da blista, i da tokom konturisanja probudi modela u sebi. Pravilno iskonturisao lice je prava slika koja osvaja. 

Pročitaj više: Trendi nijanse koje smo pokupili iz prošle decenije

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Super Liner

    Poručite odmah
  • Maybelline Master Contour Duo

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, ajlajner, oči, karmin, ruž, konturisanje, usne, trend, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjaj za usne koji se ne razmazuje i postojan je cak do 16h - da moguće je! Predstavljamo ti Shine Loud sjaj za usne!

Dolazak jeseni u nama budi novi entuzijazam kada je šminka u pitanju, pa u svoje nesesere dodajemo boje i kolorite koji odgovaraju tom dobu. Predstavl...