Dame sa najviše stila: Top 3 najbolje kombinacije na dodeli MTV nagrada

Dodela MTV nagrada je događaj koji svake godine željno iščekujemo jer osim sjajnog performansa, svetske zvezde nas uvek iznenade i neobičnim odevnim kombinacijama. Tri poznate dame koje su uvek u centru pažnje su i ove godine dokazale da su prave modne ikone zbog svoje smelosti i glamuroznog izdanja kojima su izmamile mnoge uzdahe. Predstavljamo vam tri dame sa najviše stila.

 

Bijonse: Glamur jedne kraljice

 

Poznata pevačica je ponovo zablistala u neverovatnoj haljini neobičnog kroja. Uz sjajne detalje, i perje koje je krasilo njena ramena i grudi, Bijonse je izgledala kao prava kraljica. Naime, ona se poigrala stilom 60-ih godina i uspela da ga pretvori u modernu i smelu kombinaciju kojom je zadivila ceo svet.

Pročitaj više o: Finalne rasprodaje kriju dragocene komade: tajne šopinga poznatih dama

 

Naomi Kembl: Večna ikona elegancije i dobrog stila

 

Poznata manekenka je svojim izgledom privukla dosta pažnje. Uz savršenu figuru koja i doliči najpopularnijoj manekenki, Naomi je u prvi plan istakla svoje duge noge, čime je akcenat bacila na svoje cipele koje su ispunjene cirkonima. Dužinom bele i jednostavne haljine Naomi je postigla savršenu dozu elegancije, a dubokim šlicom je na savršen način istakla svoj seksepil.

Pročitaj više o: Naše 4 omiljene boje ruža inspirisane festivalom u Kanu

 

Ališa Kiz: Prirodnost kao modni imperativ

 

Kada se na dodeli MTV nagrada pojavila bez trunke šminke, Ališa Kiz je izazvala pravi šok. Ipak, ova poznata pevačica je na simboličan način dokazala zbog čega je osmeh najbolje obeležje jedne žene i njen zaštitni znak. Možda je baš zbog toga malo njih primetilo predivnu crvenu haljinu u kojoj je pevačica blistala Uz duge rukave i lepršavi kroj Ališa Kiz je izgledala kao princeza, ali je i jednostavnim i diskretnim izrazom skrenula pažnju na svoj dekolte.

Pročitaj više o: Bijonse na MTV dodeli: i nagrada i perfektna toaleta i jasna poruka

Registrujte se / Prijavite se