Ovog proleća reci zbogom oštećenoj kosi!

Verovatno si do sad bar jednom učinila neku veliku promenu u vezi svoje kose. Možda si preko noći odlučila da postaneš brineta ili plavuša; možda si poželela da budeš kovrdžava ili su ti pak dosadile kovrdže… Šta god da je u pitanju, svaka promena koja se odnosi na učestalo bojenje ili stilizovanje, veoma je nezahvalna za našu kosu.

Kada na sve to dodamo neredovnu negu, stres i spoljašnje faktore na koje ne možemo da utičemo, često prekasno shvatimo da je našoj kosi potrebna pomoć. Međutim, uz odgovarajuće proizvode i adekvatnu negu, ovog proleća ćeš konačno moći da kažeš zbogom oštećenoj kosi!

Prepoznaj znakove oštećenja kose

 

Pre svega, da bi znala da li je tvoja kosa oštećena, imaj u vidu pet znakova koji se javljaju kao rezultat nepravilne nege kose:

1. Ispucali krajevi kose;

2. Dehidrirana i suva kosa;

3. Krhka kosa sklona lomljenju;

4. Kruta kosa bez sjaja i

5. Beživotna kosa gruba na dodir.

Ukoliko si prepoznala svoju kosu u bar jednoj od navedenih stavki, ne brini se, nisi jedina koja se suočava sa problemom oštećene kose. Koliko je učestao ovaj problem prepoznao je i brend L’Oréal Paris i stvorio novu liniju proizvoda, namenjenu brzoj i potpunoj obnovi oštećene kose.

Zbogom suvoj i oštećenoj kosi!

Verovatno već znaš da je keratin jedan od najbitnijih “pomagača”, koji čini da kosa postane jaka, sjajna, i gusta, te se retko lomi i puca. Baš zato nam se svidela nova Elseve Total Repair 5 linija obogaćena sa do 10% obnavljajućeg koncentrata sa keratinom XS*, koja pomaže u borbi protiv svih pet navedenih znakova nezdrave kose.

Ukoliko je tvoja kosa baš jako oštećena, imaj u vidu da je najbolje da u svoju rutinu uvrstiš kompletnu liniju, koja sadrži četiri ključna proizvoda za negu kose.

Šampon za obnavljanje kose je obavezan!

Neosporni dokaz oštećene kose jesu njeni ispucali krajevi. Tačno je da poseta frizeru predstavlja “prvu pomoć”, ali ta pomoć je najčešće kratkotrajna i ne rešava srž problema. Kako bi sprečila da tvoja kosa puca pri vrhovima, koristi šampon za obnavljanje iz pomenute linije, koji obnavlja površinska oštećenja. Redovnom upotrebom, tvoja kosa će izgledati zdravo baš kao nakon izlaska iz frizerskog salona.

Zaštiti svoju kosu od lomljenja

Za jaku i otpornu kosu, uz šampon za obnavljanje, pri svakom pranju koristi i balzam za kosu, koji sadrži čak 9% obnavljajućeg koncentrata sa keratinom XS*. Na ovaj način, tvoja kosa će biti zaštićena od lomljenja, što će joj pomoći da se nesmetano i brže obnavlja.

Za sjajnu kosu punu života

Međutim, ako je tvoja kosa beživotna i suva, nemoj da zaobiđeš Total Repair 5 masku za kosu, koja će joj vratiti vitalnost i sjaj nakon samo pet korišćenja. Uz to, ona će osigurati da tvoja kosa ponovo postane meka i jednostavna za oblikovanje. To znači da nema više skrivanja kose vezanjem u rep ili punđu!

Dodatna nega kose nije na odmet

Bifazni sprej služi kao eliksir sa dvostrukim delovanjem i predstavlja onaj final touch u tvojoj rutini za negu kose. Pre svega, on pomaže pri lakšem raščešljavanju kose, a potom je i štiti, što će tvojoj oštećenoj kosi pružiti dodatnu i prekopotrebnu negu.

Jer nega kose je važna!

Eksperimentisanje kosom je sasvim u redu, ali ne zaboravi da redovno brineš o njoj, kako ona ne bi postala suva, krhka i oštećena. Kombinovanjem proizvoda iz Elseve Total Repair 5 linije će ti pomoći u tome, jer će tvoja kosa konačno dobiti negu kakvu zaslužuje i postati 100% obnovljena**, otporna, vitalna, zdravog sjaja i svilenkasto-mekog dodira.

Jer vreme je da zauvek kažeš zbogom oštećenoj kosi!

 

*Procenat se razlikuje od proizvoda do proizvoda, pogledati na pakovanju.

**Obnovljena površinska oštećenja, instrumentalni test nakon 5 upotreba šampon + maska.

Pročitaj još: Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Repairing Shampoo

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Repairing Conditioner

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Power Repair Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Express Conditioner

  Poručite odmah

Povezane teme: frizura, kosa, Loreal Paris, duga kosa, Elseve Total Repair 5, nega kose, oštećena kosa

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Volumen i uvijene trepavice kao iz salona! Da, moguće je sa ovom novom maskarom!

Maskara, makeup proizvod koji najveći broj žena nanosi svakoga dana, a većina njih je koristi kao jedini proizvod u svojoj makeup rutini. Da, toliko j...