Kako da iskočiš iz okvira i uneseš novine u tvoj jesenji makeup look?

Kako da iskocis iz okvira i uneseš novine u tvoj jesenji makeup look

Septembar je mesec kada nekako sve krećemo ispočetka, vraćamo se u školske klupe, vraćamo se na posao posle godišnjih odmora. Slažemo se da je svima odmor ove godina bio preko potreban. Godina koja je za nama bila je stresna i čini nam se predugačka.

Brojni karantini, bezbroj skuvanih jela, sati provedeni u kuhinji, na kauču i internetu. Da li je došlo vreme da se pokreneš i promeniš ovaj septembar?! Možda treba da nam on bude mesec za promene, za nove odluke, za pokretanje, za nove poglede, za nove smelosti i za novi makeup. Da kažemo ne dosadi, ne sofi, ne ekranu. Možda je posle stresne godine vreme da se posvetiš sebi, druženju i da kažes ne  dosadnom makeup-u. Vreme je da iskočiš iz okvira, vreme je za tvoj novi jesenji makeup!

Da li u školi ili na poslu vreme je da se oslobodiš, našminkaš baš onako kako želiš, da jesenji makeup obojiš zabavnim, smelim bojama. Vreme je za nove makeup proizvode, za nove trendove, za novu tebe!

Dajemo ti predloge kako da iskočis iz svojih okvira i uvedeš novine kada je tvoj jesenji makeup look u pitanju:

Već smo pisali o trendovima koji će vladati u 2022 godini. Neke smo već uvrstili  u svoju makeup rutinu, neki proizvodi se već nalaze u našim neseserima, a za neke je vreme da ih isprobamo po prvi put - damo im šansu, kroz naš novi jesenji makeup.

Ono što nikada ne smeš da zaobiđeš i što je najvažnije za tvoj makeup look je dobra podloga. Već sigurno znaš da je dobar puder, pola odrađenog posla na licu. On je tu da prikrije nesavršenosti i umanji pore. Maybelline New York Fit Me puder je sve što ti treba ove jeseni da tvome licu da prirodan izgled. Odličan je izbor ukoliko tražiš puder za normalnu do masnu kožu. Lako će se stopiti i prilagoditi tvojoj koži. Formula sa glinom pružiće koži prirodan mat izgled. Upravo je ovo prvi korak tvog novog jesenjeg makeup look-a, da istupiš i izadješ iz okvira!

Ove jeseneliš da budeš drugačija, da se istakneš i pokreneš dobar vajb. Tvoje trepavice moraju da budu u prvom planu. Ako želiš da zanosno trepćeš u školi, na poslu ili u šetnji sa drugaricom, preporučujemo ti Curl Bounce maskaru od Maybelline New York. Tvojim trepavicama će pružiti volumen i savršeno uvijene trepavice. Uz Curl Bounce maskaru koja u sebi ima memory curl formulu imaćeš volumen i uvijene trepavice čak 24 časa*.

I za kraj, naravno da je ruž na usnama nešto sto svakom looku da taj završni momenat i ono kada se svi pitamo ,,šta to imaš na svojim usnama’’ ? Baš taj efekat će ti dati Super Stay Matte Ink mat tečni ruž. Njegova formula bogata je pigmentima tako da će ti pružiti intezivnu boju. Budi smela i igraj se sa bojama, budi slobodna da nude tonove zameniš sa jako crvenim, ljubičastim i pink nijansama. Sa Super Stay Matte Ink 120 Artist tečnim ružem moći ćeš da pokažes svoj stav, istupiš i istakneš usne, da možda baš ti kreiraš trend, da budeš smela, kreativna i sijaš u potpuno novom svetlu. Neočekivano, smelo i slobodno! To je sve što je potrebno tvom makeup-u ove jeseni !

Pročitaj još: Maybelline New York Instant Eraser korektor je postao još bolji! Evo šta je NOVO!

*Samoprocena 109 žena.

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me Matte Foundation 115

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Colossal Curl Bounce Mascara

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Superstay Matte Ink Artist

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, ruž, sjaj za usne, tečni puder, usne, trend, jesen, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...