Renovirana formula za renovaciju volumena kože

Neretko, suočeni sa mnogobrojnim izazovima koji čine našu svakodnevicu i crpe nam vreme i energiju, zaboravljamo da svojoj koži pružimo pažnju koja joj je potrebna. Godine odnose volumen, kolagen i elastin koji našu kožu čine jedrom i mladolikom, a sijaset drugih faktora takođe nepovoljno utiče na izgled naše kože.

Mi, s druge strane, ne posežemo za anti-age kremama, smatrajući da nam nije vreme. Oni koji smatraju da, ipak, jeste trenutak da se uhvate u koštac s godinama često se opredeljuju za razne kozmetičke zahvate, poput filera hijalurona. Ali šta ako bismo ti rekli da su novi anti-age proizvodi, razvijeni uz renoviranu formulu koja u svom sastavu ima čak tri vrste hijaluronske kiseline, preventivno, a neinvazivno rešenje?

Renovirana formula za renovaciju volumena kožeUvek je pravi trenutak za prevenciju starenja kože

Poznato je da prekomerno izlaganje suncu podstiče i ubrzava starenje kože, stoga je za svakog od nas imperativ da kožu svog lica zaštitimo dnevnim hidratantnim kremama sa SPF faktorom. Genetika, životne navike i, za svakog od nas, godine igraju ključne uloge u pojavi bora i ostalih znakova starenja na našem licu.

U srži problema leži gubitak hijaluronske kiseline, neophodne za održavanje naše kože jedrom, zategnutom i hidriranom. Volumen kože opada, te s tim dolazi i do izraženije definisanosti bora na našem licu.

Na pragu četrdesetih, nivo hijaluronske kiseline u našoj koži počinje da opada, te mnogi ovaj nedostatak nastoje da nadomeste uz pomoć „instant“ rešenja, poput raznih kozmetičkih zahvata kao što su injekcije hijalurona. Ali L'Oréal Paris, potpuno inovativnom formulom, razvio je Revitalift Filler Anti-Age kolekciju u nameri da tvom licu vrati istu jedrinu koja ga je krasila pre čak deset godina!* Uz to, L'Oréal Paris nastoji da istakne da je gubitak hijalurona najzaslužniji za smanjivanje volumena kože, kao i da naglasi da metode kojima pokušavamo da nadomestimo nedostatak hijalurona u svojoj koži mogu biti neinvazivne, a da efekat koji postižu itekako može biti intenzivan i dugoročan.

Inovativna formula za renovaciju volumena tvoje kože

Nova formula iza Revitalift Filler Anti-Age dnevne kreme obezbediće tvojoj koži nivo hijalurona potreban da je održi jedrom, zategnutom i mladolikom, istovremeno joj pružajući neophodnu hidrataciju.

Naime, ova inovativna formula sadrži čak tri vrste hijaluronske kiseline koje intenzivno prodiru u kožu, ali mikrofiler hijaluronska kiselina prodire dublje u epidermis. Zahvaljujući svojoj mikroveličini, čak pedeset puta manjoj od makrohijaluronske kiseline, stepen do kog prodire u kožu je izuzetan, te je njen učinak u vraćanju volumena kože i popunjavanju bora na licu dalekosežan.

Osim ključne uloge koju ima u prevenciji nastanka bora i drugih znakova starenja, hijaluronska kiselina licu daje prirodnu svežinu i sjaj. Ono što Revitalift Filler Anti-Age dnevnu kremu izdvaja iz širokog spektra anti-age proizvoda na bazi hijalurona jeste upravo jedinstvena, renovirana formula obogaćena mikrofiler hijaluronskom kiselinom.

Efekat? Pojačan volumen tvoje kože, uz pomoć renovirane formule Revitalift Filler Anti-Age dnevne kreme, vratiće tvom licu istu jedrinu koja ga je krasila i pre deset godina!

Trio hijaluronskih kiselina kao neizostavni deo tvoje skincare rutine

Na pomen hijalurona, mnogima bi prva asocijacija bila – fileri ili injekcije. Po prvi put, L'Oréal Paris razvio je inovativnu formulu uz pomoć koje čak tri vrste hijaluronske kiseline možeš inkorporirati u svoju skincare rutinu. Treća vrsta, mikro filer hijaluronska kiselina najzaslužnija je za obnavljanje volumena kože i popunjavanje bora, što je neophodan da tvoje lice ostane jedro i mladoliko. Da, moguće je vratiti licu jedrinu od pre deset godina i bez pomoći injekcija i filera!

Osim dnevne, Revitalift Filler Anti-Age noćna krema takođe će imati velikog udela u održavanju tvoje kože hidriranom čak i u snu, kada se koža obnavlja. S prvim zracima Sunca, volumen svoje kože potkrepi i obnovi uz pomoć Revitalift Filler Seruma, koji će intenzivno prodreti u tvoju kožu i obezbediti joj nivo hijalurona potreban da izgledaš mladoliko. Za kraj, kada se nasmeješ, ne stidi se ni stinih bora oko očiju, jer Revitalift Filler Anti-Age krema za predeo oko očiju je tu da izađe na kraj sa sitnim borama i vrati tvom licu osmeh koji zaslužuje!

Renovirana formula za renovaciju volumena kožePodmlađena i jedra koža je uvek u trendu

Godine će se, nesumnjivo, ostaviti trag na našem licu pre ili kasnije. Bore i ostali indikatori starenja jesu neizbežni, ali na nama je da ih, ako ne u potpunosti iskorenimo, makar svedemo na minimum!

Stoga, od izuzeznog je značaja pratiti inovacije na tržištu skincare proizvoda i što moćniju formulu, obogaćenu “ažuriranim” anti-age sastojcima, uključiti u svoju beauty rutinu. A sigurno je da ćemo, ukoliko je krajnji rezultat koža koja izgleda i do deset godina mlađe, uživati u procesu!

Pročitaj još: Top 8: Najbolji puderi za prekrivanje

*Instrumentalni test – 48 žena, 5 nedelja

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Day Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Serum

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Night Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Eye Cream

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, trend, anti-age, krema za lice, nega lica, hijaluron, hidriranje kože

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Koja je razlika između dnevne i noćne kreme, kako odabrati onu pravu?

Verovatno ni sama nisi sigurna da li ti je potrebna dnevna i noćna nega u skincare rutini, otkrivamo ti sve tajne i osnovne razlike dnevne i noćne kr...