Predstavljamo tečni puder koji odoleva svakodnevnim izazovima

L'Oréal Paris nas uvek obraduje novinama iz beauty sveta. Ovoga puta, novitet stiže kao renovacija njihovog poznatog tečnog pudera uveliko hvaljenog od strane domaćih i stranih influenserki. U pitanju je Infaillible 24h Fresh Wear tečni puder sa SPF zaštitom i novom formulom! Kao i uvek kada se radi o novitetima, odlučili smo da isprobamo ovaj novi tečni puder na delu i podelimo prve utiske s tobom.

Predstavljamo Infaillible 24h Fresh Wear tečni puder

L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečni puder je “naslednik” čuvenog istoimenog pudera. Kao što smo već pomenuli, ono što razlikuje ovaj tečni puder od svog prethodnika svakako jeste SPF 25 kao i nova tehnologija koja omogućuje lagan, prozračan, osećaj na koži uz dugotrajnu postojanost i visoku pokrivenost. Upakovan je u lepu providnu staklenu bočicu, koja odaje utisak jednostavne elegancije, ali nas je mnogo više zanimalo šta se to novo krije unutar bočice. Iz tog razloga, izabrali smo odgovarajuće nijanse i odlučili da ga stavimo na sedmodnevni test, kako bismo najbolje shvatili da li ovaj tečni puder zaista odoleva svakodnevim izazovima.

Prvi utisak: Dopušta koži da diše

Možda si navikla na mat pudere i pudere gušće teksture, ali naša preporuka je da uvek biraš onaj laganije teksture, koji će dozvoliti tvojoj koži da diše. Upravo to čini novi L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečni puder.

Na poleđini bočice piše da obezbeđuje svež izgled lica, postojanost i do 24h*, prekriva nesavršenosti, ne prenosi se i ne stvara efekat maske. Nakon prvog korišćenja, otkrili smo da je ovo tečni puder ređe do srednje gustine i nežne teksture, koja zaista pruža lagan osećaj na koži. Začudilo nas je da tečni puder visoke pokrivne moći može da obezbedi svež izgled kože uz osećaj lakoće na licu tokom čitavog dana. Uz to, nakon finalnog nanošenja, koža dobija prirodni satin finish, koji nam se baš svideo. 

Predstavljamo novi tečni puder za prirodan i svež izgled tokom celog dana

Tečni puder sa SPF zaštitom

Iako smo to često spominjali, nije na odmet da ponovimo da SPF zaštita, odnosno zaštita kože od sunčevih zraka, treba da bude neizostavna stavka tvoje skincare i makeup rutine. Iz tog razloga, obradovalo nas je da pored toga što ima visoku pokrivnu moć, Infaillible 24h Fresh Wear tečni puder sadrži i zaštitni faktor 25! Recimo samo, da je nakon ovog saznanja, naše oduševljenje ovim tečnim puderom dodatno poraslo.

Zaključak: Svež izgled tokom celog dana!

Nakon sedmodnevnog testiranja, vreme je za sumiranje utisaka. Po nama, L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečni puder bez sumnje zaslužuje mesto u tvojoj svakodnevoj makeup rutini. Ono što smo mi primetili jeste da ima visoku pokrivnu moć, a istovremeno pruža koži prirodan i svež izgled tokom celog dana. Dostupan je u 8 nijansi, tako da ćeš lako pronaći onu koja odgovara baš tvom tenu. Uz to, jako lepo se nanosi, blenda i nadograđuje. Pored toga, sadrži SPF 25 i pruža koži prirodni satin finish.  

Ukratko, ovaj tečni puder sa SPF zaštitom sa svim svojim benefitima, učiniće da tvoja koža izgleda prirodno bez mnogo truda i da se osećaš besprekorno svakoga dana – jer ti to zaslužuješ!

Jesi li već probala renovaciju L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečnog pudera? Podeli svoje utiske u komentarima.

*Samoprocena, 114 žena

Pročitaj još: Kako najbolje uključiti vitamin C u svoju beauty rutinu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 125 Natural Rose

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 145 Beige Rose

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 220 Sand

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 200 Golden Sand

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 130 True Beige

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 140 Golden Beige

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 235 Honey

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 300 Amber

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, tečni puder, puder, trend, dnevna šminka, zaštita kože, proleće, Loreal Paris, L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 makeup proizvoda na koje ne moraš da trošiš puno novca.

Visoka cena nije uvek garancija vrhunskog kvaliteta i nikada ne treba potcenjivati jeftiniju drogerijsku ponudu koja često skriva prava otkrića po vrl...